Ti tanker på en tirsdag

Categories Blogg

✗ Akkurat nå ligger jeg i sofaen, på tur med Dag Otto surrer i bakgrunnen, jeg drikker Pepsi Max og den siste halvtimen har jeg fått fem tekstmeldinger fra butikker som informerer meg om at de starter det enorme salget i morgen. Jeg syntes faktisk at det er salg HELE tiden jeg. Fryktelig leit for en som lar seg friste… Sånn som meg.

✗ Det slo meg nettopp at de som filmer programmet som 71° nord og liknende er noen forbanna maskiner av noen mennesker. Altså… Når de på TV-en er slitne så må jo de som filmer HVERT FALL være slitne!

✗ I går betalte jeg og de jeg var med altfor mye penger for å komme inn på et utested og jeg skammer meg enda. Det var altså så dårlig, så lite verdt det og det var som å kaste penger rett ut av vinduet. Hadde det vært dødsbra, god stemning og ja, bra, så hadde det jo vært verdt det – Men nei. Overhode ikke, haha!

✗ Hvert år etter julen tenker jeg på at jeg neste år skal ønske meg gavekort, i stedet for ting. Hvor waste er det ikke å få en ting som to dager senere kommer til halvpris på salg? Jeg blir trist på ekte.

✗ 02.00 i går natt møtte jeg helt tilfeldig flere av de jeg gikk på ungdomsskole med utenfor Narvesen av alle ting. Det var SÅ hyggelig å se de igjen, skravle litt kjapt og bare få gitt en klem! Flere av de har jeg ikke sett siden vitnemålsutdelingen på ungdomsskolen, så det var veldig hyggelig.

✗ Aprops gamle kjente… August ringte meg på Snapchat 03.30 i natt, og jeg hadde mange uåpne snapper, så jeg la på og skulle ringe han opp på den vanlige måten. August heter det samme til etternavn som en gammel kompis, og August og Andreas er jo temmelig likt – Så 03.30 i natt ringte jeg rett til Andreas som ikke skjønte bæret av at jeg ringte han. Det gjorde for så vidt ikke jeg heller. Men hey! Han var våken, fin i farta og det var superhyggelig selv om jeg ikke har pratet med han på maaaange år. Haha, typisk meg.

Jeg er SÅ takknemlig for FaceTime. Jeg hadde et ønske om å få feire nyttårsaften sammen med Sara og Emil i Norrköping i år også, men sånn ble det ikke. Men, vi var på G 00.00 allikevel <3 

✗ Er jeg den eneste som er ekspert på å ødelegge strømpebukser? Bare jeg ser på en strømpebukse så blir den ødelagt… Jeg tar gjerne i mot tips hvor jeg kan kjøpe strømpebukser som faktisk holder mer enn fem minutter, haha!

✗ Nå var det mye snakk om i går, men vet dere hva jeg klarte? Jeg klarte å miste telefonen min i do. Jeg har aldri reagert så fort NOEN GANG og jeg tror faktisk at mine akutte superkrefter reddet den. Fjoooo… Jeg gikk en halvtimes tid inn i en temmelig dyster tilstand der jeg snakket om karma, hvor synd det var på meg og at det overhode ikke var mulig, men, bønnene mine ble hørt om mobilen overlevde. Noe annet ville vært krise.

✗ I stad dro jeg til treningssenteret mitt kun for å kjøpe smoothie. Små steg i riktig retning… Eller noe, haha! Neida, i morgen er det back on track. Det trenger hodet og humøret mitt🤪

✗ Jeg skal som 97 % av resten av Norges befolkning ta fatt på nyttårsforsettene mine, men jeg har bestemt meg for at det først skal skje i morgen – Så, jeg må en liten tur på bensinstasjonen nå tror jeg.

Hehehe, vi snakkes!! Jeg håper dere har det fint <3

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *