Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ God tirsdag 🍁 Jeg håper du har det bra. Slenger med dette bildet som jeg tok i farta tidligere i dag av meg og Leah. Om jeg er verpesjuk? JA, det kan jeg skrive under på.

✗ I går vasket jeg hele leiligheten og det var helt nydelig, haha! I sommer har vi bare gjort litt og litt, og da er jo det jo egentlig på tide å ta det med nettopp gjorde når man skal ta noe annet litt og litt. Skjønner?

✗ Hvorfor sier folk “jeg byr 300,-” når man har lagt ut noe for salg til 500,-? Hvem er disse menneskene?😂 Altså, jeg skjønner at man prøver seg og alt det der, og det hadde kanskje vært innafor om noe hadde ligget ute til salgs i månedsvis. Men er det ikke litt spess? Haha.

✗ Jeg elsker, elsker, elsker høstluften og akkurat nå vil jeg at det skal være sånn lenge. Du vet, kaldt på soverommet, varmt under dyna. Ullgensere og skinnjakke. Sol og frisk luft.

✗ Jeg bestilte en pakke i posten for 1,5 uke siden og i går brukte jeg tre timer av arbeidsdagen på å finne den pakken som ingen visste hvor var. Jeg betalte ekstra for ekspresslevering og behøvde pakken hvert fall før helgen. Jeg er stort sett ganske ålreit, men jeg må ærlig innrømme at jeg slet litt med å være kjempe trivelig på i den fjerde telefonsamtalen med den fjerde personen i dag som liksom skulle hjelpe meg å finne pakken min. Heldigvis så kom jeg til en fyr (etter mye om og men) som gadd å gjøre en innsats!

✗ De neste episodene og temaene i podkasten er altså så bra, om jeg får si det selv. Oktober og november tror jeg blir helt rått.

✗ Er det bare jeg som rynker litt på nesa når jeg hører noen i et forhold si at de aldri krangler? De fleste legger på en det hender jo vi diskuterer, men! Om du er en sånn en så vil jeg gjerne høre oppskriften. Om det stemmer da.

✗ Jeg er i livets PMS-humør, så jeg slenger med en ting til som irriterer meg, haha! Er det ikke irriterende med folk som sutrer og klager over ting i livet sitt og som blir sure når du sier at de får slutte å sutre og ta tak i det? Som for eksempel i folk som sier at de alltid er så trøtte om morgenen. Ok, nå har vi hørt på det i et halvt år, så da forslår jeg at du tar deg sammen og legger deg tidligere. Det er innafor vel?!

✗ I høst vil jeg gå med digge sett som matcher, med vide ben, vide armer og tidsriktige farger! Jeg elsker antrekket jeg har på meg på bildet over. Du finner toppen HER og buksa HER.

✗ Nå skal jeg på fotballtrening. Jeg er så takknemlig for at jeg har den gjengen på fotballen som gjør at jeg glemmer mobilen min og jobb i 1,5 time og som gjør at jeg kommer hjem enda litt gladere (og svettere).

1 kommentar

1 thought on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Hei Martine🥰
    Du er utrolig flott dame som inspirer meg så mye med instagram, bloggen og podden din❤️
    De episodene om psykisk helse har gått sykt inn på meg pga min psyke, og jeg setter veldig stor pris på alt du gjør og jeg lærer av. Vanvittig stolt av alt du får til. Hilsen en veldig sjenert jente🤭🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *