EN UTSEENDEFORANDRING!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei sveis (bokstavelig talt) 👋🏼

Ser du noe nytt? Jeg håper hvert fall det, haha. Ikke det at jeg klandrer noen. C så det ikke da jeg kom hjem, og det pappa sa heller ingenting når han så meg. De skylder på at de er menn, og jeg kjøper’n. Selv om ingen av venninnene mine har kommenterte det heller. Kanskje jeg enten burde slutte å alltid gå med håret i en dott, kanskje den konstante etterveksten burde få skylda eller kanskje jeg overdrev med overskriften? Ja, selv om jeg stiller meg hundre prosent bak den selv.

Uansett:

Jeg har tatt sats og hoppet ut av komfortsonen min, inn i frisørstolen og FARGET håret!

Jeg har alltid vært helt blond og siden jeg begynte å få en mørk ettervekst for første gang for noen år siden, har jeg gjort alt jeg har kunnet for å holde fast i den blond fargen jeg hadde da jeg var 6 år og nydelig.

Jeg har vært hos x-antall frisører, blitt gul (og blå), kjefta og smelt, og aldri blitt helt fornøyd. Jeg bestemte meg derfor på torsdag at jeg måtte finne på noe nytt, si takk og farvel til det det helt lyse håret og finne noe annet freeeesht! Ja, og jeg er ganske fornøyd jeg altså. Det er skikkelig uvant, nytt og jeg skvetter litt når jeg ser hvor mørkt toppen av håret mitt faktisk er, men jeg står i det. Du vet, livets utfordringer og alt det der.

Jeg håper du liker det, og om ikke så er det synd for deg – For jeg digger det😂

Vi snakkes💛

 

12 kommentarer

12 thoughts on “EN UTSEENDEFORANDRING!

    1. Heii! Snakket med frisøren min og hun har blandet fire farger for å få den fargen jeg har 😅 Hun sa også at det kommer litt an på grunnlaget og at man må vurdere hvor kald fargen må være for å få denne effekten. Oooog at om man viser det til en frisør så skjønner nok frisøren greia 🙌🏻

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *