Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei gjengen👋🏼 Jeg håper dere er klar for litt tanker på denne regntunge tirsdagen!

✗ Tenk litt på dette: Det er ingen mennesker som har lukket øynene og latt som at noe ikke skjer, som har forandret verden.

✗ Jeg håperhåperhåper at vi kommer til å få noen digge høstdager snart. Sånne dager der luften er skikkelig (eh, hvordan skriver man det?!) krispi, der solen skinner og man får roser i kinnene.

✗ I dag har jeg bestemt meg for at jeg ikke gidder å være i sånn halvveis dårlig form lenger. Ikke på treningsfronten, men det er skikkelig slitsomt å være sånn halvveis syk. Ja, og det går jo for så vidt ut over treningsformen også. Jeg er ikke så dårlig at det er dyne i sofaen, Netflix hele dagen og pysjen på i tre dager, men jeg er allikevel der at jeg behøver det innimellom. Om du skjønner. Nei, nå gidder jeg ikke mer. I morgen får formen bare være bra igjen.

✗ Hvorfor er det sånn at om man er på et offentligtoalett og lukker opp en dør der det faktisk sitter noe, at den som lukker opp døren sier unnskyld. Det er jo ikke min skyld at du glemte å låse. Okei, tøffer meg litt, for jeg sier alltid unnskyld (minst fire ganger).

✗ Jeg lurer på hvor mange kjendiser og influensere som har sagt at de skulle stemme MDG som faktisk gjorde det. Omtrent alle har sagt de skulle gjøre det, men er det fordi det er trendy, eller fordi man oppriktig syntes at det er viktigere enn kjøtt syv dager i uka, dyre bompenger og nettshopping? I så fall er jo det strålende.

✗ På fredag skal jeg i et SYKT spennende møte, og jeg er så spent!

✗ Jeg har begynt å få opp annonser med barneklær på Facebook. Jeg har ikke søkt på barneklær og lurer på om det er et triks for at jeg skal bli enda mer verpesjuk eller hva det er. Det funker i så fall.

✗ Mulig du gir beng, men det gleder fotballhjertet mitt at det norske herrelandslaget i fotball begynner å likne på noe!

✗ Jeg er inne i en sånn periode der jeg i det ene øyeblikket har lyst til å melde meg på Ex On the Beach og legge ut nakenbilder på Instagram, mens jeg i det andre vil dra i Forsvaret og spyle mobilen min ned i do. Neida, det er ikke så miljøvennlig, men skru den av og legge den i en skuff.

✗ I kveld skal jeg poste min første Youtubevideo på en liten evighet. Den er hjemmesnekra, det er lite hokkuspokkus, personligheten min kommer enten godt eller dårlig frem (du bestemmer) og du får møte C. Stay tuned, eller hva man sier.

Vi snakkes!! 😚

4 kommentarer

4 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *