Her om dagen fikk jeg tilsendt en screenshot på Instagram der et eller annet troll hadde skrevet at jeg var skikkelig irriterende. Et annet hadde fulgt opp med å skrive at jeg genrelt var skikkelig irriterende. Flere hadde likt det og sagt seg enig. Spesielt i at jeg #martinehalvs etter bildene mine på Instagram. Faen, så irriterende a gitt! 

Det kan jo tenkes at jeg gjør det for synlighet, for merkevarekjennskap og for å ha en rød tråd. Men ja, irriterende.

Jeg tenkte at jeg skulle slenge meg på. For ja, jeg kan være sinnssykt irriterende, jeg skjønner det.

C syntes blant annet at det er irriterende at jeg alltid maser på at han må bidra her hjemme. Han syntes for så vidt at jeg også var veldig irriterende når jeg for en stund siden klarte å krympe den ene buksa hans. Venninna mi syntes det er skikkelig irriterende at jeg sender én melding, som fjorten forskjellige. Mamma syntes det er irriterende når jeg kjefter på hun fordi jeg har dårlig tid. Søsteren syntes jeg er dødsirriterende når jeg tar telefonen hennes for å snappe med hennes venner. Eller når jeg hevder at jeg vet best fordi jeg er eldst.

Så slapp av folkens, det er mange som er enige.

Jeg skjønner også at det er irriterende med folk som meg som viser seg frem, som hever stemmen sin og som slår i bordet. Jeg skjønner at det er irriterende at jeg vet at jeg er noe og at jeg tør å være meg sjæl. Jeg skjønner hvert fall at det er irriterende at jeg har troa på meg sjæl og at jeg får til det jeg driver med. Jeg skjønner det. 

Det er mye jeg også syntes er irriterende. Som for eksempel at 1 av 10 norske kvinner oppgir at de har blitt voldtatt. Som for eksempel at bompengedebatten er viktigere enn at jordas lunger brenner. Eller at folk snakker dritt om andre for at de skal føle seg bedre sjæl. Bare for å nevne noe.

Irriterende? Ja. Jeg innrømmer det 😉

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg innrømmer det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *