Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ Egentlig er kroppen tung og hodet skikkelig tomt om dagen, men jeg er allikevel veldig glad. Jeg har egentlig ikke peiling på hvorfor, men det er skikkelig digg. I dag ble mamma nesten flau for at jeg gikk på butikken, sang julesanger og dansa, haha! Det verste var at jeg ikke tenkte over det sjæl.

✗ I går så jeg, lillesøster og mamma “The Greatest Showman” med blant annet Zac Efron (🤤) og jeg likte den faktisk skikkelig godt. Ikke det at jeg egentlig burde prøve meg på et faguttrykk, men det var en moderne klassikker, eller noe – HAHA! Det var garantert ikke siste gang jeg så den.

✗ Aprops “The Greatest Showman”… Jeg har hørt på den ene sangen der sikkert tjue ganger i dag. Hør på “This Is Me” og minn deg sjæl på hvor forbanna bra du er. Hmm, kanskje det er derfor jeg føler meg litt ekstra glad i dag? 

✗ Tidligere i dag var jeg og STORhandlet, bokstavelig talt, sammen med mamma. Jeg har selv jobbet i butikk i mange år, og jada, jeg forstår at det er forskjell på å jobbe i klesbutikk og i matbutikken – Men man kan da gi et lite smil eller lirke et lite “god jul” ut av seg eller? Haha. Han vi handlet av var altså så sur!

✗ Den siste uken har jeg tilbragt flere timer på shopping enn jeg har gjort tilsammen i hele år. Nå er det jaggu bra for en stund.

✗ Lillesøsteren min går fortsatt på ungdomsskolen og er avhengig av å ta skolebuss for å komme seg til og fra skolen. Skolebussene har en regel om at alle elevene i utgangspunktet må ha busskort for å ta bussen. I går var det en liten 8.klassing som hadde glemt busskortet sitt, og bussjåføren nektet å ta han med. Søsteren min som har Ruter-appen på mobilen reagerte da med å SELVFØLGELIG betale for gutten som sto der med tårer i øyene for at han ikke kom seg hjem. Bra jente. Jeg har full forståelse for at bussjåføren har regler å forholde seg til han også og at det sikkert finnes en haug av ungdommer som glemmer busskortene sine, men altså. Hadde han tenkt til at denne gutten skulle stå ute og fryse i -5 grader til foreldrene kunne komme og hente han når de var ferdige på jobb da eller? Eller at han skulle gå hjem? Han glemte jo ikke akkurat busskortet sitt for å være slem liksom, haha.

✗ Ikke for å ødelegge julemoduset til folk, men i stad begynte jeg å lengte skikkelig til sommeren. Eller, til det å kunne løpe meg en tur ute, med musikk på ørene og bare stikke. Ja, og til å grille, spise is, bli brun og bade.

✗ Jeg var hos frisøren i går og jeg ble (for første gang på ganske så lenge) skikkelig fornøyd! Jeg gjorde håret lysere, litt kortere og ja, bare bedre. Det var skikkelig digg å bli kvitt den evige etterveksten! Enda en grunn til at jeg kanskje føler meg litt gladere. 

✗ Okei. Dette har plaget meg skikkelig siden i går. Forrige uke lagde jo jeg meg en ny Instagramkonto (Martine.halvs hvis ikke du følger den). Natt til i går hadde noen gått inn og kjøpt 4000 falske følgere til kontoen min og jeg våknet med et sjokk, meldinger fra byrået mitt og meldinger fra skuffa følgere. Det er sjeldent jeg blir lei meg over sånt, men i går så ble jeg faktisk det. Skikkelig også. For deg som kanskje ikke skjønner helt hvorfor det er så kjipt, så betyr det at det fort gjør at folk tror at jeg har gjort det selv og at statistikken min, som er den jeg blant annet viser til kunder, blir totalt ødelagt. For ikke å snakke om troverdigheten min! Det er jo en av grunnene til at jeg valgte å lage ny konto. Nettopp for å slippe tullete følgere! Etter at jeg hadde felt en tåre, hehe, så satt jeg og en Egmont i gang med å fjerne én og én falsk følger. Snakk om drittjobb a! Jeg tok derfor kontoen på privat, så det samme ikke skulle skje mens jeg ryddet. I dag tok jeg på offentligkonto i noen minutter, fordi det var noe jeg skulle sjekke, og da var det noen som kjøpte hundretalls falske kommentarer til det ene bildet mitt. Altså, HVA ER GREIA? Jeg blir så skuffa over at noen ønsker å ødelegge og skape trøbbel for meg. Er det så forbanna vanskelig å ønske noen godt? Heia på noen? Eller gi faen hvis det er noe man ikke liker? Denne personen har brukt sine egne penger på å ødelegge for meg de siste dagene, og jeg anbefaler personen å for eksempel skaffe seg ett fadderbarn gjennom Plan i stedet. For de pengene kan mye heller mette en barnemage og sørge for at et barn får mulighet til å komme seg på skolen, fremfor å ødelegge for meg. For eksempel. 

✗ Jeg har skikkelig lyst til å se på Dear John, så det tror jeg faktisk at jeg skal gjøre i kveld.

Jeg håper dagen deres har vært fin! Klem fra meg 🖤

// Marty

4 kommentarer

4 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Hei igjen.. håper du har hatt en fin dag og det så nesten sånn ut.
    Jeg har så lyst til å kjøpe boka si,og gjerne med en liten hilsen i..men her hvor jeg bor så har vi bare små bokhandlere som ikke tar inn den type bøker og jeg er full av artritt i kroppen så for meg å gå på et kjøpe senter å stå i kø da er jeg liggende de 2 beste dagene.har du noen gode forslag til hvordan jeg kan få kjøpt den og samtidig få en liten hilsen?
    Klem Anniken 🎅

  2. Så kjedelig at folk MÅ ødelegge for andre. I tillegg er det litt sykt at folk er villig til å bruke penger på det….

    Ha en fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *