Det er nesten rart å sitte med macen i fanget igjen. En del av meg sier at jeg skal ta noen dager til fri, men jeg må innrømme at hodet mitt i flere dager på rad har jobbet på helspreng. Jeg har tenkt på ting jeg vil skrive, jeg har kjent at det er kriblet i fingrene og jeg vil tro at det er et godt tegn.

Jeg har brukt den siste uken godt. Jeg har sovet mer enn noen gang, jeg har spist digg mat, jeg har slappet av, jeg har trent, jeg har ledd, jeg har surra rundt, jeg har hengt med familien og jeg har bare vært. Faktisk tror jeg at det har vært skikkelig nødvendig, og gjett om jeg var glad for å ikke være bloggeren som klokken 19.00 på julaften lenket til “sveip opp” for å karre seg til den lille trafikken man kan få de timene. Ja, ikke misforstå meg – Det er opp til hver enkelt, men det slo meg at det finnes viktigere ting enn “les dette”, “sånn ser jeg ut i dag” og “SE HVA SOM HAR SKJEDD, DET ER HELT SINNSYKT”. Ja, du skjønner. Perspektiv tror jeg kanskje det heter.

Jeg har tatt koselige familiebilder:

Der de fleste ble seende sånn ut:

Jeg badet i sjøen på julaften, noe som er en forbanna dum tradisjon:

Jeg så sånn ut før julemiddagen:

Ja, og sånn ut etter:

Apropos mat! Jeg har til og med spist burger i pysjen. Ute. Blandt folk.

Det anbefales.

Nå kjenner jeg hvert fall at jeg er klar igjen. Jeg begynner hvert fall å bli det. Faktisk har jeg allerede skrevet et innlegg som jeg skal poste etter dette, og jeg har flere ideer klare. Jeg vurderer til og med å begynne med en ny spalte på lørdager, eller kanskje fredager?

Disse dagene har gjort meg godt, og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg ikke har logget av jobben på tre år. Så, er det en ting jeg har bestemt meg for… Det er ikke tre år til neste gang.

Jeg håper at dere har det fint, at julen har gjort, og gjør dere godt og at dere er klare for å henge her inne fremover.

Forresten! Hvis ikke du har begynt å følge meg på min nye Instagramkonto, så gjør det a: @Martine.halvs.

VI SNAKKES 💖

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *