Ti tanker på en… Onsdag?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Inneholder annonselenke

– Tightsen min finner du HER – 

✗ Jeg skulle egentlig poste dette innlegget i går, men fant ut at det var viktigere for meg å lage plass til dette innlegget. Så, ti tanker på en onsdag it is!

✗ Jeg dør litt innvendig hver gang jeg kommer inn på et toalett der noen ikke har ordnet opp etter seg. I panikk for at noen skal tro at det er meg så tar jeg alltid saken i egne hender. Jeg tenker samtidig litt på hvor flott dama som gikk ut før meg var og prøver å minne meg selv på at ingen er perfekte……….

✗ Noen ganger står C opp før meg, andre ganger står jeg opp før han. Når jeg skal opp før han om morgenen skrur jeg av alarmen min fortere enn den omtrent rekker å gi fra seg lyd, men når han skal opp før meg så byr han gjerne på to, tre, fire slumringer. Det kan medføre et spark ut av senga og at jeg gjør det slutt.

✗ Har du tenkt på hvor vanvittig mange produkter det finnes på markedet som BARE er tull eller som lover ting de ikke kan holde. Tenk hvor mange som har prøvd for eksempel ‘slankeprodukter’ som har lovet de gull og grønne skoger uten noe hell a.

✗ Jeg klarte og glippe macen i bakken tidligere i dag. Jeg tror jeg sto i et minutt og holdt pusten samtidig som jeg ba til høyere makter. Takk og lov er macen min en kriger og overlevde min utilgivelige glipp. Fjo.

✗ I går kjøpte jeg med et par sko som jeg har ønsket meg i 1,5 år. Jeg har hørt at penger ikke kan kjøpe lykke, men jeg svever litt på en skosky. Neida, fra spøk til alvor: Det føles liksom ekstra digg å kjøpe seg noe man har ønsket seg lenge, i stedet for å kjøpe noe bare for å kjøpe.

✗ Jeg har en tendens til å bestille ‘barneburger’, altså burger helt uten salat, og aller helst med ost og bacon. Jeg har gjort det siden jeg var liten, og selv om jeg liker både salat og dressing så har det bare blitt sånn. Hver gang jeg bestiller det så får jeg enten et salatblad eller en👇🏼 på tallerkenen. Er det et hint eller hva er greia?😂

✗ Det er så kult at det er så mange som har hengt seg på avtalen vår om å være i fysisk aktivitet minst 30 minutter denne uka! Jeg vurderte en time ekstra i senga i dag morges, men nektet å være noe dårligere enn dere som tagger meg på Instagram😂

✗ Da jeg bestemte meg for å slutte med vippeextensions gikk jeg til innkjøp av et vippeserum som jeg aldri har testet før. Jeg har testet noen tidligere, men jeg har aldri følt at jeg har fått noen resultater av det – Før nå! Om det fortsetter å være like bra så skal jeg dele det med dere. Heier litt på vippene mine hver dag for at de skal vokse, haha!

✗ Takk til alle fine folk som sender meldinger og kommenterer. I går gråt jeg er skvett av det også, haha! Nå står det grillmat på planen. Her hjemme tviholder vi nemlig på sommeren og skal gjøre det til vi må stå med bobledress å grille.

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti tanker på en… Onsdag?

  1. Det med do gjør jeg selv. Ser jeg en do som er skitten i doskålen, bruker jeg dobørsten, men er det noe på doringen tar jeg heller en annen do.. Og møkker jeg til doen selv så vasker jeg den opp etter meg.. Husker jeg var på vei hjem og måtte skikkelig på do.. Greide ikke å holde meg, så løp inn på storsenteret og gjorde det jeg måtte på doen der.. Den så ikke ut etter meg, men vasket den og krysset fingrene for at det ikke lukta alt for ille..
    På min egen do gir jeg egentlig litt blaffen siden det bare er meg som bor her:P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *