Det å slå opp

Categories Podkast 🎧

Torsdag og ny episode av ‘Sykt Ærlig med Martine’!

Denne månedens tema er jo vennskap og relasjoner, og idag så har jeg invitert en av mine nærmeste venner for å snakke om vennskap.

Mange skal jo denne høsten begynne på ny skole, flytte, begynne i ny jobb og ta fatt på et nytt kapittel. Jeg vet og at mange er redde for å ikke få seg venner, for å være ensomme og for at man ikke skal finne noen som liker seg – Ja, eller noen man ikke liker selv.

I alle år har jeg følt at det er forventet at man skal ha en gedigen vennegjeng, at det nærmest er obligatorisk å dra på jenteturer og være supersosial. Det har slitt litt på meg som egentlig aldri har hatt en stor vennegjeng og som overhode ikke har noe behov for å være supersosial.

Ja, og det er egentlig det siste året jeg har skjønt at det er mye bedre med noen få gode venner, enn mange som er halvveis. For ikke å snakke om at jeg har begynt å sette pris på de jeg har, i stedet for og være misfornøyd for de og det jeg ikke har.

Idag har jeg invitert Camilla Lorentzen som er en av mine klokeste venner. Denne episoden er litt annerledes enn de andre, for jeg deler mer fra meg selv enn jeg egentlig hadde tenkt til, vi får snakket om vårt vennskap og hvordan det faktisk er å slå opp med en venn. Jeg snakker om min dårlige samvittighet og dere får bli med inn i en helt privat samtale mellom meg og Camilla!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i Podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

GOD TORSDAG!

 

1 kommentar

1 thought on “Det å slå opp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *