Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ Hei tirsdag og hei dere! Foreløpig har jeg fortsatt oversikt over hvilken dag det er, men jeg gleder meg til jeg kommer inn i det moduset der jeg lurer på om det er tirsdag eller fredag. DA er det ferie da.

✗ Foreløpig har det største problemet på ferie vært å måtte på do mens jeg henger i bassenget.

✗ Har du sett ‘Forever my girl’? Den er såååååå fin. 

✗ Når jeg delte at jeg og C hadde fått en stor nyhet i forrige uke så var det ganske mange som trodde at jeg hadde blitt gravid. Det er for så vidt hyggelig, men jeg lar meg fascinere av de som syntes det er teit at jeg legger det frem sånn når det ikke er tilfelle. Jeg skrev at vi hadde fått en stor nyhet, og for meg, på 21 år, så er det å ha kjøpt seg leilighet ganske så stort, altså. Veldig stort faktisk, hehe.

✗ Jeg skjønner ikke hvorfor så mange profiler på sosiale medier velger å skjule reklame de har i kanalene sine. Jeg vet at det ikke er så lett å alltid holde tunga rett i munn, men det ser så teit ut når man bevisst gjemmer ‘annonse’ bak noe eller gjør det så usynlig at man knapt ser det. Har man reklame, så har man reklame, det er jo ikke noe å legge skjul på det vel.

✗ Det tyder på feriemodus når jeg skriver dette, men: Tidligere i dag fikk jeg solkrem i øyet. Det anbefales ikke.

✗ Det hender jeg treffer på gamle bekjente som jeg vet at har snakket dritt om meg til andre, men som når vi treffes er suuuperhyggelige. Jeg lurer litt på hvordan de føler seg, om det er lov å si, hehe.

✗ Altså, jeg kunne nesten ønske at Instagram og Facebook gikk banans litt oftere jeg. Det gjorde jo det en dag i forrige uke, og det resulterte i at jeg la vekk mobilen, tok med meg familien ut for å spise, spilte shuffleboard og ga totalt beng. Jeg gikk jo ikke glipp av noe som helst heller. Jeg tenkte faktisk på hvor deilig det måtte være for alle som var på festival, og som bare kunne stå der å nyte – Uten å oppdatere Insta med hvor kult man hadde det.

✗ Lillesøs har vært i skikkelig dårlig form en god stund nå, og hun har vært på både legevakta og hos fastlegen. Hun fikk beskjed om at hun bare skulle kjøre på med nesespray og Paracet begge stedene, og at det kom det til å gå over. Hun ble ikke noe bedre og to dager før vi reiste på ferie var hun så desperat at de dro til Volvat, etter at hun fikk beskjed om at fastlegen ikke hadde tid til henne. Der fikk hun beskjed av en spesialist om at hun hadde tre forskjellige betennelser i kroppen og at hun aldri hadde blitt frisk uten medisiner. Legen på legevakta sa hun bare kunne dra å spille håndballcup og at pappa var litt hysterisk. Jeg bare lurer… Er det egentlig mulig?

✗ Som den gode bloggeren jeg er, så har jeg vel foreløpig ikke tatt et eneste bildet på ferien annet enn det over. Sånn får det bare værra faktisk. Dere kjenner jo meg… 

Nei, nå skal jeg ikke tenke en eneste tanke til idag. Ja, bortsett fra på hva jeg skal spise til middag og hvilken is jeg skal ha til dessert. Jeg håper du har det som plommen i egget💛

Klem fra meg!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *