Jeg håper ikke vi er de eneste

Categories TIPS!

Reklame | PostNord

Det er den tiden på året igjen. Den tiden på året der jeg tidligere har brukt timesvis på badet for å være finest mulig, der lillesøster spør om hjelp til hva hun skal ha på seg og der storebror gjør alt han kan for å tulle det til.

I familien min har vi nemlig siden vi barna var små, sendt både julekort og postkort om sommeren til våre nærmeste. For noen år siden ga mamma opp prosjekt postkort og valgte heller å slenge ut en sommerhilsen på Facebook, fremfor å bruke tid på å sende postkort.

De bildene drar alltid flest likes, det er rart med det. 

Som jeg har fortalt før så sendte jeg for første gang julekort av meg og Christian nå i jula. PostNord har nemlig en app som gjør at man kan sende postkort gjennom den. Vi sendte også postkort fra Mallorca tidligere i år, og vi har fått hedersplassen hjemme på peishylla til mamsen:

Hvor koselig?! 

Det beste av alt er at det er superenkelt! Man tar bilde, laster det opp i appen, skriver det man ønsker, legger til adresse, betaler en liten sum (jeg pleier å velge 19,-) og trykker send. Da tar PostNord resten av jobben og sender postkortet for deg!

Så fort jeg fikk dilla på ‘Postkortet’, bestemte jeg på vegne av familien at det er noe vi skal begynne med igjen. Jeg skal innrømme at jeg hadde glemt hvordan selve prosessen med å ta bilde(r) til postkort var igjen, men det er jo verdt det, selv om de fleste bildene blir sånn som dette:

Håper ikke vi er de eneste. Blogger’n er jo den eneste som er på G her.

Her prøver jeg å be alle om å skjerpe seg, som du kanskje ser. ‘Hallo, er det så vanskelig å oppføre seg i to sekunder?’.

Heldigvis så blir det stort sett bra til slutt. Spesielt etter litt kjeft… Haha:

Jeg er hvert fall veldig fornøyd med å ha gjeninnført den gamle tradisjonen og syntes det er skikkelig stas med postkort.

Du kan laste ned appen HER eller ved å søke etter ‘Postkortet Norge’ der du laster ned apper.

Overrask noen du er glad i med en hilsen i postkassen, forevig minnene fra årets festivalsommer, send en hilsen til noen du savner fra der du er eller ønsk noen god sommer med en spesiell hilsen. Helt enkelt og fullt av kjærlighet 💛

Husket jeg å si hvor hyggelig jeg syntes det er med postkort?

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *