Sommerens beste sjekketriks

Categories TIPS!

Reklame | Durex

God stemning, mye latter & mye glede. Det beskriver turen min til København forrige uke. Ja, det ble jaggu mye fries innabords også, men det er vel litt sånn festivallivet er. Ikke det at jeg klager, ettersom ‘pomfri’ er min absolutte favoritt.

I forrige uke var jeg nemlig på festival sammen med Durex, en svensk influenser, en dansk influenser og en finsk influenser. Daniel, Daniel og Jasmin.

Vi skulle sammen med Durex minne folk på å beskytte seg og konkurrere om hvem av oss som var best wing(wo)man og jeg har aldri hørt så mange morsomme, kreative og spenstige sjekketriks – Noen gang. Jasmin fra Finland stakk av med seieren, og jeg konkluderte med at jeg er glad jeg ikke er singel.

Vi gikk rundt på festivalen, spurte hva folk sine beste sjekketriks var og hva de gjorde når de skulle matche en venninne eller en kompis med en heldig utvalgt. Jeg visste ikke en gang at folk var så kreative, men det skal de jaggu ha.

Faktisk så traff jeg på en som en gang skulle være wingwoman for en venninne, men som endte opp med å gifte seg med fyren selv. Hater når det skjer, si.

Jeg tenkte at hvis du motformodning skulle behøve noen sjekketriks i sommer, så skal jeg dele noen av de jeg lærte meg. Ja, og husk at jeg ikke garanterer for at de fungerer, haha!

Jeg tror faktisk at tipset en eldre dame fra Storbritannia kom med fungerer best, nemlig det å være helt ærlig. Ikke legg så mye i mellom, si det som det er og ikke gjør deg til. Jeg heier på det, men hvis du skulle behøve en sjekkereplikk sommer, på Tinder eller en annen gang, så har jeg noen tips her:

… Tror du på kjærlighet ved første blikk, eller skal jeg gå forbi deg en gang til?

… Du ser akkurat ut som min kommende kone.

… Fine sko. Skal vi gifte oss?

Du har gjort meg så nervøs at jeg har glemt sjekketrikset mitt

… Jeg har mistet telefonnummeret mitt. Kan jeg få ditt i stedet?

… Fin skjorte, kan jeg bruke den i morgen etter at vi har hatt ligget? 

… Jeg kunne ikke unngå å legge merke til det fantastiske smilet ditt

Jeg kjenner faktisk at jeg rødmer her jeg sitter og skriver. Det første jeg sa til C da vi begynte å prate sammen for godt over fire og et halvt år siden var ‘hvordan går kampen?’.

Han postet nemlig bilde av at han var på en kamp jeg egentlig skulle ha vært på, og da var det gjort. Så mitt tips: Det enkle er ofte det beste. 

Men! Samme hva du skal i sommer, om du skal henge hjemme, på en deilig sydenferie, på roadtrip eller en haug av festivaler:

Elsk hardt, le masse, skap uforglemmelige minner, senk skuldrene og husk å beskytte deg – Det blir morsomst da🖤

– Klikk HER for å sjekke ut produktene til Durex – 

1 kommentar

1 thought on “Sommerens beste sjekketriks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *