Ti tanker på en tirsdag

Categories Blogg

✗ Tirsdager som idag skulle jeg gjerne hatt flere av. Sola har ikke vært så gavmild i dag, men vi har fartet rundt, spist god lunsj og vært ordentlig turister.

✗ Er det en ting jeg syntes er utrendy om dagen, så er det å annonsere for solarium😴

✗ Da jeg var yngre løy jeg om at jeg ikke likte vannmelon fordi jeg hadde fortalt meg selv at jeg ikke likte det, nå har jeg diiiiiilla!!! Glad jeg slutta å være vanskelig på trass. Haha.

✗ Jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger på podkastepisoden som kom forrige uke og det betyr så enormt. Jeg har vært skikkelig spent siden vi spilte den inn og alle tilbakemeldingene har vært helt overveldende. Det er så sinnssykt verdt det når jeg leser alle meldinger, historier og fine ord. Takk til alle som deler.

✗ Det er helt rart hvor mye freshere man føler seg etter å ha vært litt i sola.

✗ Det er så mange kule, inspirerende, kloke og bra folk som følger meg. Jeg lærer noe hver dag, jeg blir inspirert hver dag og jeg er rett og slett sjukt takknemlig.

✗ Jeg har hatt spansk i fem år på skolen og jeg syntes oppriktig det er skikkelig trist at jeg ikke er bedre i spansk enn det jeg er. Jeg fikk 6 i spansk på ungdomsskolen og da sier det seg selv at noe er riv, ruskende galt.

 

✗ En jente sendte meg dette bildet på Instagram her om dagen og jeg fikk så lyst til å si noe. Jeg er nemlig en av de som jubler over at Nike har både klær og utstillingsmodeller som dette, i stedet for å sette meg ned å skrive en sinna kronikk om hvor håpløst det er. For i mine øyne er ikke Nike med på å normalisere fedme eller overvekt. I mine øyne er de med på å heie på alle, også på de som er overvektige. KLART de skal ha fint treningstøy de også og det er klart at alle skal være velkomne på trening. Er det noen vi virkelig burde heie på så er det jo de som er overvektige. Nike sier på ingen måte at det er helt rått å være tjukkas ved å gjøre dette. De inviterer alle til å komme seg på trening, små, store, høy, lav, tjukke eller smale – Og det heier jeg så sjukt på!

✗ Jeg har så dilla på sommerkjoler. Jeg vil ha alt og alle hele tiden. Her nede på Mallorca er det så mye fine damer med så mange fine kjoler!

✗ I morgen skal vi til Palma, spise italiensk og titte. Vi tenkte oss på restauranten til faren til Bianco Ingrosso, om vi finner frem. Nå skal jeg hoppe i dusjen og nyte kvelden💛

Klem i fleng!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *