Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ I dag har jeg hørt ‘Almost Lover’ med Shirin på repeat.

✗ I morgen skal jeg ha en skiiiiiikkelig kul jobb og jeg gleder meg SÅÅÅ! Du ser med hvem på mitt siste bilde på Instagram @Martine.halvs.

✗ Min guilty pleasure her i livet må være Paradise Hotel og Ex on the beach. Makan til drama i de siste episodene av Paradise. Jeg blir helt svett jeg. Han Mario må jo ha vært helt forvirra, stakkar. Nei, jeg skal ikke begynne en gang, haha!

✗ Jeg tror alle par har godt av å være borte fra hverandre i blant, selv om det er kjipt! Jeg tror det gjør at man blir mye flinkere til å sette pris på hverandre, at man husker på alt som er bra med den andre og at man kanskje kan kjenne litt på nyforelskelsen igjen. Det gjør hvert fall jeg. 

✗ Her om dagen fikk jeg en olje i posten som liksom skal hjelpe mot arr og den slags. Jeg skriver ‘liksom’ fordi jeg generelt ikke har tro på det, men jeg tenkte at jeg skulle gi det er forsøk – Bare for moro skyld. Jeg er faktisk nysgjerrig på om de som anbefaler det gjør det fordi de får fett betalt eller om de faktisk skriver det fordi det fungerer. Vi får sjå!

✗ Når skal jeg lære meg at jeg må gå i dusjen med en gang jeg kommer hjem fra trening? Jeg har nå sittet to timer og jobba, etter at jeg kom hjem fra trening. Svett og grusom. Jeg sier til meg selv at jeg bare skal sjekke noe kjapt eller gjøre noe kjapt, men så blir jeg sittende i timesvis – ALLTID.

✗ Neste uke skal jeg og C til Sverige for å besøke Sara og Emil! Jeg gleder meg så mye at jeg nesten ikke klarer å vente. Vi har ikke sett de siden oktober og jeg lengter sååååå💛

✗ Apropos Sverige! Jeg begynner antakeligvis for første gang å bli tom for Pepsi Max i kjøleskapet. Det passer derfor utmerket med en kjøretur til Sverige sånn at jeg kan svi av lønninga mi på det beste i verden. Haha!

✗ Jeg har fått en kjip uvane. Nå har jeg sovet så mye alene de siste månedene, og jeg blir liggende hver bidige kveld og surre på mobilen før jeg skal sove. Vi snakker i timesvis! I går lå jeg plutselig og leste om hvor lenge en elefant går gravid. Skjønner du eller? Ja, det er forresten nesten i to år. Det er jo sinnssykt! Det er visst sånn at jo større et pattedyr er, jo lenger går det drektig. Haha!

✗ Nå skal jeg hive meg i dusjen før jeg skal sette på Norge-Latvia i bakgrunnen. Norge spiller sin siste kamp i VM idag! De hakke akkurat imponert, og det er ikke han jeg bor med sin skyld for å si det sånn. Det burde jeg kanskje ikke si. Men, det er jo sant, så. Heh! Neste år er VM i Sveits, og jeg gleder meg allerede!

Jeg håper tirsdagen din har vært fin og at det har skjedd noe som har gitt deg sommerfugler i magen i dag💛

4 kommentarer

4 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Har hatt en ok dag, startet crappy, men tok seg opp bittelitt. Har du forresten smakt pepsi max med ingefær, den hadde de i sverige i fjor.

  2. Når datter er hos pappaen på tirsdager har jeg krim-kveld og ett par glass Pepsi Max. Og hunden liggende inntil meg i sofaen. Helt perfekt. 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *