Hei og velkommen tilbake til hverdagen igjen! Vaskemaskinen dundrer og går, kjøkkengulvet er fullt av skittentøy, støvsugeren står midt på gulvet i stua og jeg innså nettopp at jeg hadde ketchup i munnviken.

Jeg har nettopp spist middag. Kyllingfilet, poteter og salat. Kanskje verdens beste salat, faktisk. 

Jeg er tilbake i leiligheten min, eller vår. Den har føltes mer ut som min det siste halvåret, men jeg minner meg selv på at det snart skal komme en mann inn her igjen. En som skal ta opp halvparten av senga, legge snusen i dusjen og sette igjen tallerkenen etter frokosten på kjøkkenbenken fordi han liksom får så dårlig tid om morgenen.

Jeg gleder meg. Ikke til det med snusen i dusjen og tallerkenen på kjøkkenbenken, men til alt det andre. Jag lengter, faktisk.

I dag våknet jeg hjemme hos mamma og pappa. Jeg ble med dit etter at vi hadde landet på Gardermoen i går kveld.

Dagen i dag har gått i ett og akkurat nå drømmer jeg litt om å ha den superkreften jeg alltid har drømt om. Nemlig å kunne stoppe tiden og alle andre, mens jeg bare kan fortsette med mitt og bli ferdig.

Tenk hvor mange prøver jeg kunne ha jukset på da jeg gikk på skolen a. 

Haha! Jada, jeg har tenkt tanken MANGE ganger.

Jeg har flydd rundt og gjort det ene ærendet etter det andre idag. Jeg har hatt et møte med en skikkelig kul samarbeidspartner idag, og i morgen og onsdag ser dere hvem! Herregud, så stas.

Jeg må faktisk ganske ofte klype meg i armen for at det er så mange kule, profesjonelle og STORE firmaer som vil jobbe med meg. Hun med ketchup i munnviken, liksom.

Ja, dette beskriver litt situasjonen her i heimen akkurat nå. Det ser kanskje ikke ut til at jeg har et system, men det kan jeg love deg at jeg har. FULL KONTROLL, haha! Jeg postet en story på Instagram (@martine.halvs) tidligere i dag, der jeg lurte på om de inspirerende reisebloggerne har det sånn som dette når de kommer hjem fra reise. Ikke vet jeg, men her blir hvert fall ALLTID kaos. Sikkert hos de også. 

Nå skal jeg ta et siste tak her før jeg skal få oppdatert med litt på Paradise Hotel i senga. Viktig med litt balanse si!

Jeg håper at mandagen din har vært finfinfin💛

Klem fra meg!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *