Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✘ Jeg har lyst til å kjøpe leilighet. Eller, egentlig hus. Jeg vil ha drømmehuset og jeg vil ha det NÅ! Jepp. Jeg er hun som aldri har bodd i kollektiv og som vet akkurat hvordan jeg skal ha det når jeg en vakker dag kan stå med nøklene til drømmehuset i hånda. Jeg drømmer, drømmer og drømmer enda litt til. Jeg er der at jeg leker med tanken om å kjøpe et skikkelig oppussingsprosjekt liksom. En vakker dag er drømmehuset mitt. Jeg må bare jobbe litt først. Heh.

✘ Har du noen gang tenkt på hvor enkelt det er å juge for noen andre om hvordan ting egentlig er? Eller, juge og juge. Pynte på sannheten er det vel kanskje bedre å si. Det er så enkelt å fake hvordan egentlig ting er. Vi er jo eksperter til å fremstille oss selv på en helt annen måte enn hvordan ting egentlig er. Og vi er eksperter på å tro at alle andre har det sånn og sånn, fordi de sier det eller skriver det. Hvor enkelt er det ikke for meg å fremme en virkelighet som ikke eksisterer? Hmm… Det er kanskje lurt å ta det meste med en klype salt. Eller noe sånt.

✘ Jeg vet ikke om du har hørt julesangen til Frank Løke? Jeg vet faktisk ikke hva den heter en gang, men jeg har sett videoen to ganger. Jeg vet ikke jeg altså, men er det en gang lov? HAHA, det er jo altså så spesielt og rart. Jeg vet egentlig ikke hva jeg kan si en gang. Stopp verden, jeg vil av, er kanskje det mest riktige. Heh.

✘ Som jeg lengter etter hvit desember. Det trenger egentlig ikke å komme snø en gang. Jeg vil bare ha noen minusgrader, julestemning og røde roser i kinnene. Den grå, kjipe og triste været som er ute nå dreper alt som kan kalles julestemning for min del. KOM AN! Haha.

✘ Tidligere i dag fikk jeg en melding fra en gammel venninne, og det var så hyggelig. Det var ikke noe voldsomme greier, men bare en melding om at hun heier og følger med. Det er nesten sprøtt hvor mye det betyr!

✘ Er det bare jeg som er lei av å sitte i kø når jeg ringer noen? Haha, jeg har full forståelse for at de som sitter for eksempel hos mobiloperatørene har maaaasse å gjøre, men fysøren så kjedelig og lite greit det er å sitte 40 minutter i telefonkø. I går rakk jeg å støvsuge hele leilighet, lage middag og besøke naboen mens jeg venta. Nesten. Hyll til de som har begynt å gjøre sånn at man kan booke tider der man kan prate sammen, så man slipper å vente!

✘ Jeg har så lyst på pinnekjøtt. Ah, jeg drømte om pinnekjøtt i natt. Kan noen invitere meg på pinnekjøtt? Hinthint…….Tante………

✘ Jeg følger mange kule, inspirerende og bra mennesker på Instagram. Jeg følger få kontoer som ikke “gir” meg noe, om du skjønner hva jeg mener. Mange av kontoene jeg følger er det spesielt sterke, kule og bra damer som står bak og flere av disse har det samme budskapet. Nemlig at man er bra nok som man er og at man skal være glad i seg selv akkurat som man er. Jeg skal overhode ikke komme med en pekefinger og folk skal få gjøre akkurat som de vil, men noen av disse kjøper åpenbart følgere og det gjør meg skikkelig trist. Om en Ex On The Beach-deltaker velger å kjøpe følgere så spiller det ingen rolle for meg, og for så vidt ikke når en annen på Instagram gjør det heller, men jeg syntes det er trist fordi det blir litt motsiende. Føler man seg virkelig bra nok hvis man føler at man må kjøpe oppmerksomhet og følgere? Ikke vet jeg. Men er det noe jeg har lært det siste året så er det at det er MYE viktigere å ha gode, stabile og litt færre følgere, i stedet for å ha maaange, lite fortrolige og uekte følgere.

✘ Hvorfor er det sånn at så mange velger å prate med andre enn den det faktisk gjelder når man har et problem med noe? Det må da være så sjukt mye bedre å gå rett til personen det gjelder, i stedet for å snakke med alle andre hvis det er noe man irriterer seg over… Da slipper man hvert fall en god del kjas og drama.

✘ Nå skal jeg drikke julebrus, for det har jeg cravet på i hele dag.

Ta vare på dere selv 🖤

// M

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *