Reklame | Oral B

Hei gjengen! Er det bare jeg som kjenner at desember gjør meg godt? Altså. Jeg elsker desember. Juleforbredelsene, julemusikken, julelysene og ikke minst planleggingen av julegaver. Jeg har alltid vært av typen som mye heller vil gi, enn å få. Da jeg var liten husker jeg at jeg knapt fikk sove i dagene før julaften, fordi jeg gledet meg så enormt til at de andre skulle pakke opp gavene fra meg. Jeg elsker fortsatt å gi gaver, men jeg må ærlig innrømme at det var liiiitt enklere når jeg bare kunne lage noe i sløyden på skolen. Mamma og pappa har fått ganske så mye rart opp gjennom, for å si det sånn.

Jeg priser alt jeg kan få av julegavetips og jeg tenkte derfor å tipse om noe av det jeg skal gi til mine søsken i år. Jeg ønsker alltid å gi de noe som de behøver, noe fint og noe som er praktisk. Derfor vil jeg tipse om denne tannbørsten fra Oral B, nemlig Oral B GENIUS rose gold!

Den er både bra, fiiiiiin og ikke minst praktisk. Og, den er perfekt å gi i gave til noen som har alt eller for eksempel til noen som kanskje ikke alltid er like flinke til å pusse tennene (hehehe, *HINTHINT*). Faktisk kan du koble tannbørsten opp til en app på mobilen og følge med på hvor bra du pusser, om du pusser for hardt, for lite og for å finne ut hvor flink du egentlig er til å ta vare på tennene dine. Genialt, eller hva?! Du setter den opp som på dette bildet, også måler den og passer på at tannpussen går som den skal:

Forresten. På appen kan du til og med på varsel om hvordan været er ute og du kan lese nyheter. Mens du pusser… Ja, jeg er skikkelig fascinert – HAHA!

5 grunner til å gi en bort Oral B GENIUS Rosegold tannbørste:

❄ Oral B’s runde tannbørstehoder renser tann for tann og børster områder vi ofte misser når vi pusser med en vanlig tannbørste.

❄ Den beskytter tannkjøttet fordi tannbørsten automatisk gir beskjed og lyser rødt hvis du for eksempel børster for hardt! Samtidig så senker automatisk børsten hastigheten for å ikke skade verken tennene eller tannkjøttet. (Det er bra for en som meg som kanskje har en tendens til å børste litt for hardt…).

❄ Den har en såkalt “professional timer” som betyr at den passer på at du børster tennene lenge nok hver eneste dag!

 ❄ Den lille boksen som følger med gjør at tannbørsten også fint kan tas med på reise!

❄ Det er en egen massasje og tannbleknings innstilling på den… HALLOO!! 😍

❄ Ja, også er den skikkelig fin!

Og du? Jeg er så heldig å få lov til og dele ut tre Oral B Genius Rosegold tannbørster. Alt du behøver å gjøre for å være med i konkurransen er å legge igjen et “<3” i kommentarfeltet under dette innlegget.
(Husk å legge igjen mailadressen din også. Den er kun synlig for meg). 
VINNERENE ER TRUKKET OG KONTAKTET! Takk til alle som deltok <3

 

// Marty

196 kommentarer

196 thoughts on “Denne er genial!

  1. <3 når trekkes vinnere?😍 kommenterer sjelden på blogger, men må bare si du er en av de som faktisk har innlegg med gode poeng og viktige budskap! God helg til deg!

  2. <3 veit ikke om jeg er for sein, men prøver likevel! Ønsker deg på forhånd en fin jul <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *