Ti tanker på en tirsdag

Categories Blogg

– verdens diggeste bukse finner du HER – 

✗ Da alarmen ringte grytidlig i dag morges spratt jeg opp av senga i panikk for at jeg hadde forsovet meg. Bare for å ha sagt det: Jeg har aldri forsovet meg. Jeg tror det kommer av at han som vanligvis tar opp den andre halvdelen av senga ikke er her og at jeg er vandt til at vi er to om å komme oss opp om morgenen. To alarmer er liksom tryggere enn én.

✗ Jeg trodde aldri at jeg skulle si dette, men det jeg har mest lyst på i hele verden akkurat nå er kyllingsalat med pesto, digg kylling og kokte egg.

✗ Se Eagles på NRK. Jeg blir nesten flau over at jeg syntes den var så bra, men jeg ble helt hekta og så hele sesong 1 på en kveld. Jada! Jeg digga SKAM, men jeg digga Eagles enda mer. Vet ikke om du kommer til å gjøre det også, men det er hvert fall verdt et forsøk. Nå bodde jo vi ikke så langt fra der serien er fra i fjor og C spilte kamper i den hallen og jeg var også der, så det ble enda litt mer personlig – Men SE DEN! Jubler over at det kommer en sesong 2.

✗ I dag morges sto jeg og stampa på et stappa tog midt i rushen. Jeg mimret tilbake til da jeg gjorde det nesten hver dag mens jeg gikk på videregående og konkluderte med at det var en av de største grunnene til at jeg hatet å starte tidlig på skolen. Null stress å sitte på toget, men å stå og sniffe armhulen til noen fordi det er så trangt er ikke like null stress. Jada, luksusproblemer er det nok av. Ikke tenk på det! 

✗ For noen dager siden fikk jeg en melding fra en av landets største kjendiser som skrøt av podkasten miiiiin. Jeg ble så stolt at jeg ikke en gang tør å spørre om jeg kan få dele det. Du kan jo tro at jeg ble kry! Da gikk det plutselig litt opp for meg at det ikke bare er mamma som hører på den.

✗ Den siste tiden har jeg funnet skikkelig tilbake til løpegleden igjen. Jeg trodde vi hadde gjort det slutt for alltid, men sannelig har vi ikke funnet tilbake til hverandre. Håper vi kan være sammen i all evighet. Hvert fall til jeg sitter på gamlehjemmet og kan skryte av hvor deilig jeg syntes det var å løpe turer i skogen da jeg var ung. Haha!

✗ Det er noe jeg egentlig har lyst til å dele med dere, men som sitter litt langt inne. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men jeg tror at jeg har kvinnet meg opp til at jeg skal dele det i kveld.

✗ Jeg skal på en stor sommerfest på torsdag og har ikke peiling på hva jeg skal ha på meg. Det å dra på meg en sommerkjole og stiletthælene virker veldig fjernet akkurat nå. Men, jeg skal dra, jeg har lovet det. ‘Kom som du er’, du liksom. Kanke dra fest i joggisen vet du.

✗ Med fare for å virke hjerteløs og grusom… Jeg har faktisk sluttet å følge en del ‘mammaprofiler’ på Instagram. Jeg ELSKER barn, men det kan liksom bli litt for mye av det gode. Det endrer seg sikkert den dagen jeg selv blir mamma, men akkurat nå er jeg ikke der at jeg engasjerer meg så mye i hvilket bleiemerke som er best. Men hey, godt vi er forskjellige si!

✗ Nå skal jeg dukke inn i mailboksen og ordne opp i det som må ordnes der. Jeg håper tirsdagen din er litt lysere enn været er her og at du er tilfreds💛 Takk for at du følger meg.

Vi snaaaaakkes!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *