Reklame | Inneholder reklame (Swissmobility)

I dag har jeg…

💛 Prøvd å be til høyere makter om at det kunne bli søndag igjen. Det funket dessverre ikke og jeg måtte ta fatt på mandagen, og det gikk ganske fint til tross for at ønsket mitt ikke ble oppfylt – Denne gangen heller.

💛 Sørget for at C kom seg til toget i dag morges og innstilt meg på å være gressenke i tre nye uker. Selv om jeg ikke digger det, så har blitt ganske vandt til det nå og jeg gleder meg stort på hans vegne. Jeg gleder meg også skikkelig til å dra nedover til Slovakia selv!

💛 Gitt han en ny koffert fra Swissmobility! De har så fine kofferter og C ble strålende fornøyd.

💛 Kommet meg på treningssenteret, fått grisevond i stumpen etter å ha sittet på spinningsykkelen og skravla med Camilla som tilfeldigvis var der samtidig som meg. Ja, og drukket livets smoothie.

💛 Stått i ti minutter og stirret på kakene hos Baker Hansen og hatt tidenes beslutningsangst. Det ble bløtkake. Gulrotkaken og sjokoladekaken tok en sterk andreplass.

💛 Levert inn to ting som har hengt over meg i flere dager nå. Bra jobba, Marty!

💛 Forberedt et foredrag jeg skal holde på onsdag.

💛 Overrasket en av mine beste venninner som har bursdag idag. Jeg og kjæresten hennes har planlagt det i en ukes tid og jeg har gjort alt jeg har kunnet for å ikke røpe meg. Hun har spurt meg flere ganger de siste dagene om vi skulle gjøre noe idag og jeg har måtte servere hun den ene unnskyldningen etter den andre.

Samvittigheten ble bra igjen i det hun kom inn døren og ble superoverrasket! Vi samlet hennes nærmeste, overrasket henne og grein litt. Ja, og spiste bløtkake. Så stas!

Jeg håper at mandagen din har vært fin og at det har skjedd noe bra med deg i dag! Klem fra meg.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *