✗ Det at sola skinner her gjør meg så glad. Jeg fylles opp av energi, jeg blir motivert og jeg får lyst til å gjøre ting – Helst hele tiden.

✗ Jeg skulle ønske at vi som samfunn var mye flinkere til å si at “hey, nå dreit jeg meg ut”. Det skjer jo alle at man driter seg ut eller at man tar feil, men det er så få av oss som strekker armene i været og innrømmer det.

✗ I dag så jeg et bilde der noen klagde over at de ikke hadde fått godkjent å kalle barnet sitt for anus. Det var til og med noen som kommenterte at det var helt utrolig at de hadde fått avslag. DET syntes jeg var fryktelig komisk. Og ganske trist.

✗ Har du prøvd å fryse ned lilla druer før, for også spise de? Hvis ikke, prøvd det.

✗ C er borte på kamp i dag også, og jeg kommer snart til å kalle meg for en offisiell gressenke. Det positive med at han er mer borte enn hjemme er at jeg jobber, hele tiden – Så det er jaggu mye som blir gjort.

✗ Hvorfor er det sånn at avisene nærmest ukritisk skriver om utroskapsrykter blant utalandske kjendiser og hiver seg på alt som er av sladder, samtidig som de aldri skriver om sånt med “våre” kjendiser? Vel, alle gjør ikke det, men det er jaggu en hel del som gjør det. Det er liksom som at det er helt greit å skrive om utroskapsrykter blant Kardashians, men ikke om ****. Hmm… Er det fordi Kardashians er så uoppnåelige?

✗ I dag har jeg hatt fotoshoot til et prosjekt jeg snart skal dele. Jeg subbet for så vidt rundt i BH-en i tre timer, men makan til selvtillitsboost. Fotografen var så flink og gjorde nærmest at jeg fløy rundt her. Jeg skjønner at det er jobben hennes å få meg til og føle meg bra foran kameraet, men tenk så lite som skal til for å få noen til å føle seg bare litt bedre a!

✗ Nå er det faen meg på tide at det blir ulovlig for influensere, kjendiser og idrettsprofiler (Ja, og alle andre som gjør det) å reklamere for sprøyt inn, sprøyt ut, fjern litt her og endre litt her-ting. Gi oss bot når vi ikke tenker lenger enn nesetippen og kjeft på oss når vi oppfordrer noen til å fikse på kroppen sin. Det er nok nå.

✗ Jeg begynner å bli ganske tett i pappen og lette frem en nesespray her hjemme i stad. Jeg fikk nærmest mitt livs største sjokk når jeg skjøt nesespray med mentol rett opp i systemet. Wow, jeg vet at folk blir avhengig av det der, men jeg tror ikke at jeg er i nærheten. Ikke litt en gang.

✗ Nå skal jeg dykke inn i mailboksen og forsøke å trylle frem middag her hjemme etter hvert. Søren altså, det er nesten like vanskelig hver dag.

Vi snakkes, nyt sola og ta vare på dere selv 🌸

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Må si jeg liker at du ligger så høyt på blogglisten, med så herlig attitude og fine meninger. At noen er litt annerledes på “toppen der” 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *