Mandagsknekken

Categories Blogg

Oh boy. Nå dumpet jeg nettopp ned i sofaen hjemme etter en hektisk dag på farta og kjente at mandagsknekken tok meg. Vel, den tok meg egentlig når jeg blødde gjennom tidligere i dag. Hurra og god mandag! Heldigvis skinte sola, jeg telte til ti og fortsatte med dagens planer. Ja, etter å febrilsk ha lett etter et sted å kjøpe meg et “jeg har blødd gjennom-kit”. Shit happens.

Status nå er at hockeyspilleren sitter og hiver innpå med take away-mat fra restauranten jeg spiste lunsj på i ettermiddag. Så flottanes og luksuriøst er det her om dagen. Han trener mer enn jeg orker å telle til om dagen og det spises mat som at vi skulle vært en familie på fire. Ja, og jeg står ikke for mesteparten.

Jeg dro hjemmefra i halv ni tiden i dag morges og har siden da rukket tre spennende møter, å signere en kontrakt (woho), spise lunsj med en venninne og fikse noen forberedelser til en fotoshoot jeg skal på i morgen.

Nå er planen at jeg skal gjøre ferdig litt jobb, før vi skal late som at det er fredag og oppdatere oss på alt vi har gått glipp av på TV-skjermen de siste ukene. Jeg håper dagen deres har vært fin og at solen har planer om å skinne resten av året, for makan det gir energi. Og hallo, det er nydelig å dra frem vårjakkene fra skapet☀

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *