Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG 💛

Etter noen uker litt på felgen, så begynner jeg sakte men sikkert å komme meg. Jeg har enda ikke fått kastet den bølgen med motivasjon, nytt år og nye muligheter over meg, og begynner å lure på om den ikke kommer i det hele tatt. Det skal sies at det ikke bekymrer meg, for akkurat nå så er jeg så innstilt på å ta et skritt av gangen, gjøre bra ting for meg og sørge for at jeg får det skikkelig bra igjen. Det kan vel både kalles et nyttårsforsett og gå under kategorien nytt år og nye muligheter, selv om det er like nødvendig nå som det ville vært i september. 

Men, hallo! En ting som begynner å bli lenge siden sist er “ti tanker på en tirsdag”, så er det kommer årets første!

Jeg har forresten fått dilla på blazere, og det er mange av dere som har lurt på hvor den på bildet er fra fra H&M (her). Jeg tror det er fordi det ofte er litt for varmt å gå med jakke her, og litt for kaldt til å gå uten. Nå ønsker jeg meg en i knallgrønn, så om du veit om en må du gjerne sende meg link! Lua var julegave fra C, og et stort ønske i fargesamlinga mi. Det er glitter i den, selv om det er litt vanskelig å se her… 💕

TI TANKER PÅ EN TIRSDAG 

✗ Vi så sesong to av Wisting på Viaplay i helgen, og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg digger norsk krim, med kule saker og twister. Vi så sesong 1 når den kom, og den var bra – Men sesong 2 var BRA! Tips, tips. Jeg anbefaler Furia på Viaplay også! 

✗ Jeg har ikke snakket så mye om det, og jeg vet ikke om du vet det, men vi kjøpte oss ny leilighet i fjor! Så i år skal vi overta nytt hjem, og jeg er sprekkeferdig! Jeg tenkte at jeg skulle lage et eget innlegg om det denne uka, sånn at vi kan prate litt mer om det…💛

✗ Dette er bare en vennskapelig tips om at DENNE herligheten er på 25 % nå og at DENNE koster 169,-. Begge to er enkle, praktiske og fulle av det perfekte kruttet. Det er magi på salg skal jeg si deg! Pst: De kommer i helt anonyme, grå og kjipe esker. Innholdet derimot, det er verken grått eller kjipt skal jeg si deg, hehe! 

✗ Jeg har tenkt på en ting, som jeg skal forsøke å tenke høyt. Det hender at jeg får veldig nok av å slenge trynet mitt ut på internett og prate om meg sjæl. Det skjer ganske ofte faktisk, men det er jo frivillig – Og det har jo faktisk blitt jobben min også. Sånn som i jula, så ser jeg at flere influensere skriver at de trenger litt fri og jeg kan til stadighet se de som skriver at de ikke orker å dele diverse osv… Ah, jeg vet ikke hvordan jeg kan få denne tanken ned her, og den hørtes veldig aktuell ut når jeg tenkte den høyt for meg selv her en natt (😂). Jeg bare… Jeg tror det er viktig at sosiale medier ikke bare blir en jobb for de som også har det som en jobb. Man merker jo det, gjør man ikke? Ingen av oss kan jo være på jobb hele tiden, ei heller online og INGEN har krav på privatlivet til noen, det er virkelig ikke det jeg mener. Jeg tror bare jeg mener at det er fett at det er en jobb, for det er det, men jeg synes personlig det er kjipt om det bare skal bli det. Jeg vil jo følge med på livene til folk, på godt og på vondt, høre tankene deres og bli inspirert, på den ene eller andre måten. Ikke bare at det handler om jobb, at alt er nøye planlagt og at man distanserer seg på en måte… Jeg vet ikke, og det er kanskje rart at det kommer fra en influenser sjæl, men ja… Hva mener du? Om du klarte å forstå denne surrete tanken, haha! 

✗ Jeg har lært et triks som har revolusjonert sminken min, takket være TikTok. Jeg har jalla om det på story allerede, men en god ting kan ikke sies for ofte – Eller hva det nå er. Hvert fall! DENNE er uvirkelig! Det er en setting spray, og den gjør at sminken holder seg like fin, dagen lang. Okei, masacaraen blir litt slappere og ansiktet lever jo et liv i løpet av en dag, men uansett! Den er fantastisk, om jeg så får si det sjæl. Jeg sprayer den på før jeg sminker meg, etter at jeg har lagt foundation/concealer og når jeg er ferdig. Den gjør at sminken legger seg superfint, at den smelter inn i huden, at det blir jevnt og at den sitter som den skal. YEY! 

✗ De siste ukene har jeg fått minst to spørsmål hver dag om jeg er gravid. 

✗ Jeg jobber så innmari med samvittigheten min om dagen. Jeg har slitt med voldsomt mye dårlig samvittighet i 2021, og jeg har så lyst til å klare og gi slipp på noe av den hvert fall. Akkurat nå er jeg på et så sårt punkt at om noen bevisst hadde gitt meg dårlig samvittighet for noe, så hadde jeg begynt å grine tvert. Jeg har så lyst til å please alle, være tilstede for alle og prestere for alle, for ikke å snakke om å bli likt av alle, at jeg helt glemmer å være tilstede for meg selv. Det er fryktelig slitsomt. Jeg spises opp av dårlig samvittighet, og jeg tror at jeg er nødt til å stå i den for å bli kvitt den. Samtidig som jeg er livredd for at noen skal bli sure for at jeg ikke er til stede nok, ringer ofte nok eller orker. Tingen er jo det at jeg har orket altfor mye, altfor lenge – Og det har gjort at jeg til slutt ikke har orket noen ting. Og… Om noen blir sure for det, så ja… Da er det kanskje ikke så mye liv laga, jeg veit ikke? 

✗ Jeg gleder meg SÅ til å komme hjem om noen uker, men jeg gleder meg ikke til å være borte så lenge fra C som jeg skal… 

✗ Jeg skal snart lansere noe jeg har jobbet med siden januar i fjor, og det er noe helt nytt og noe helt annet. Jeg gleder meg så, og jeg håper og tror at dere vil elske det. Jeg gjør det, og jeg kan nesten ikke vente med å høre hva dere synes! Det skal gjøre året vårt enda bedre, sammen. Iiiik! 

✗ Nå skal jeg angripe innboksen og kjøre en spørsmålsrunde på Instastory. Det begynner å bli en stund siden sist! Så skal jeg drasse ned til stranda og bevege mesterverket mitt. Det fortjener det, så snilt det har vært mot meg i det siste. 

Jeg håper at du har hatt en fin start på det nye året, og om du tilfeldigvis ikke har hatt det, så kan vi være enige om at det er lov å starte igjen – Eller fortsette der du slapp. Ja, eller bare gjøre ditt beste. Det får søren meg være godt nok.❤️

Klem, 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Godt å lese at form og alt det “andre” som ofte kommer i kjølevannet av det er på vei oppover igjen ..
    Blir spennende å høre om det nye prosjektet ditt og det blir sikkert godt med en tur hjem snart 👍 jammen godt facetime er oppfunnet 🤗
    Ønsker deg en fortsatt flott uke Marty..
    P.s sitter og ser på kamp i Fjorkraft ligaen nå og den er ikke den samme uten C 🥅🏒

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *