Min nye go-to rutine!

Categories TIPS!

Reklame | Silkemyk.no

Halloooo gjengen!! 💕

Jeg håper at du har det fint og at du trives med det du gjør! Jeg tenkte å komme med et tips idag jeg, et tips til alle som følger meg på Instagram har sett både en gang og to før og som virkelig gjør susen. Ja, og som er suuuuperdigg!

Jeg vet ikke om du har hørt om Gua Sha, kanskje du har sett det på TikTok? De fine steinene eller rullene som faktisk er en eldgammel massasjeteknikk og som virkelig har kommet tilbake for fullt.

Fun fact: Gua Sha er en eldgammel massasjeteknikk som er blitt brukt innen kinesisk medisin i over 2000 år. Gua Sha er en avslappende skjønnhetsbehandling som vil gjøre en forskjell for huden din ved å løse opp muskulatur, drenere lymfevæske, øke blodsirkulasjon og virke oppstrammende på huden i ansiktet. Teknikken kan også lindre smerter, redusere hevelser, fjerne giftstoffer fra huden og øke oksygentilførselen.

Men okei! Jeg bestilte meg et sett i høst, etter å ha blitt influenset om alle fordeler og virkninger – Og jeg har blitt hekta. Spesielt nå i vinter når huden har vært både tørrere, stivere, og kjipere så har det vært veldig ålreit. Kanskje spesielt for å få i gang blodsirkulasjonen og stramme opp huden! For det er det Gua Sha gjør, eller, noe av det. Den kan redusere både rynker, hevelser i ansiktet, cellulitter, akne, hudormer og rosacea! Og det er superdeilig, som en liten spabehandling – Hjemme.

Ni fordeler med Silkemyk Gua Sha: 

Rabattkoden Martine10 gir 10 % rabatt på Silkemyk Gua Sha 

Så hvordan bruker man Silkemyk Gua Sha? 

Sørg for at huden er renset og at du har for eksempel ansiktskrem, serum eller olje i fleisen, sånn at steinen er lett å dra over huden! Jeg bruker den på samme området 5-10 ganger og masserer ansiktet i disse bevegelsene: 

Det er så digg! Og det beste? Ja, i tillegg til at det gjør susen? Jeg har fått en rabattkode på Gua Sha-settet hos Silkemyk. Koden er Martine10 og gir 10 % rabatt på den perfekte startpakken. Klikk HER for å finne den og for å lese enda mer om min nye go-to rutine. Og C sin nye “kan ikke du gjøre sånn der på meg”-favoritt, haha! 

Jeg gleder meg til å høre hva dere synes! Vil du ha flere tips kan du sjekke ut @silkemyk.no på Instagram 💕 Klem fra meg! 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *