Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Genseren finner du HER

GOD TIRSDAG 💛

✗ Det ekke ofte at jeg er sjalu av meg, men jeg må innrømme at det verker litt i feriehjertet mitt når jeg ser alle oppdateringer fra varmere strøk på sosiale medier…

✗ Dette veit helt sikkert noen av dere bedre enn meg, men jeg er bombesikker på at Apple lager svakheter ved egne produkter med vilje. For noen uker siden sluttet den ene airpodden min å spille, eller, lyden var driiiitlav, å jeg endte opp med å kjøpe meg et nytt par. I går lærte jeg at man kan restarte podsene ved å koble de inn i en PC og gjøre et eller annet, annet???? Fysøren så kjipt, og sleipt.

✗ Med fare for å tråkke en superrøyker på tærne: Jeg synes det er så lite kult og hot med folk som sitter på en uterestaurant en torsdag klokken fem og røyker, så nabobordet omtrent spiser burger blanda med sigg. Voksne som barn. EEEEER det kanskje på tide at det ikke blir helt lov på restaurant? Røyk så mye du vil for min del liksom, bare ikke i trynet på kids og i maten min. 

✗ Det er ikke klart hvor vi ender opp neste sesong enda, og i dag kjenner jeg for første gang på lenge at det stresser meg. Herregud for et korka, gøy, spennende og dustete liv vi lever 😅😅😅

✗ Hvor kult jeg synes det var da den gamle naboen min ropte på meg fra balkongen sin natt til søndag, etter at vi hadde hatt fest her hjemme og spurte om vi hadde kost oss? Jo, ganske fett. Jeg var forberedt på kjeft og tidenes skjennepreken da hun ropte, men hun synes det var så hyggelig at det skjedde noe og at det så ut som vi hadde hatt det veldig gøy. Nå skal det sies at vi oppførte oss veldig pent altså, men det var faktisk skikkelig hyggelig. Og jeg er helt enig, hehe… Endelig skjer det litt igjen!

✗  Har du fått med deg at den berømte TikTok-mascaraen har kommet inn på lager igjen? Her prøver jeg i herdig å vise hvor lange mine minivipper kan bli. Detta er kanskje ikke noe å skryte av for deg, men for meg er dette helt rått 😂 Du finner den HER.

✗ Altså… Jeg veit at jeg nevnte det her inne i går, men du må se Eagles på NRK (eventuelt SVT). Ah… Det er livet liksom. Jeg griner, kjenner meg igjen og lever meg så innmari inn i den, og det har jeg gjort i alle sesongene!

✗ Dette høres kanskje veldig rart ut, men jeg gikk uten BH under kjolen min på lørdag, og jeg fikk faktisk brannsår. Ja, på puppene altså. Det må ha vært noe med stoffet i kjolen som gjorde det, for fyfarao så vondt det ble utover kvelden! Jeg er fortsatt små brannsår liksom…😅 Er det egentlig mulig? Heh. 

✗ HALLO! I dag, og hun idag, så får dere 25 % på ALLE produkter fra Velve hos Sinful med rabattkoden Martine25. Jeg anbefaler spesielt DENNE rakker’n. Velve har bare kvalitetsprodukter, og selv om prisene er ganske ålreite til å være det fra før av, så er det jo digg med en ekstra fin rabatt! Du finner alt fra Velve HER

✗ Jeg vil bare benytte muligheten til å si tusen takk for alle heiarop og gratulasjoner om den nye boka mi Sykt Voksen. Og TAKK til alle dere som har forhåndsbestilt den… Altså… Nei. Det er så stort og så stas ❤️ Jeg sliter liksom med å forklare dere hva dere kan forvente dere… Jeg bare veit at jeg trenger den boka i livet mitt sjæl, og jeg liker å tro at de fleste fra 10.klasse og oppover gjør det samme. Selv om man er 25 eller 30 liksom. Og er man mamma eller pappa, så liker jeg å tro at den kan være skikkelig fin å lese for å forstå… Tusen takk hvert fall! Du kan forhåndsbestille den signert HER.

DU ER FIN! 

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *