Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

HEI PÅ DEG.💛

✗ Jeg skulle jo egentlig være i Skien til i morgen, men det ble plutselig endringer i planene i går kveld, så jeg er hjemme igjen nå. C er fortsatt på golfkurs, hehe! 

✗ Dette er en vennlig påminnelse om at du fortjener å ha det bra og at du har lov til å gjøre det som er rett for DEG. 

✗ Jeg vil bare meddele at det som jeg hittil i livet har kåret til verdens beste mascara, nemlig den berømte TIK TOK-mascaraen er inne på lager HER og at den er på 20 % rabatt!!!!!!!!

✗ Jeg lurer så veldig hardt på hva de som kommenterer skrivefeil hos andre egentlig ønsker å oppnå. Joda, det er innafor å hjelpe søstera si med å formulere seg rett, men det er for faen ikke din oppgave å kommentere hvordan noen har skrevet en setning på Facebook vel 😂

✗ Det må vel være dramarekord i den nyeste sesongen av Paradise Hotel eller? Jeg ble helt svett på ryggen fem minutter inn i første episode jeg… Enten kan man Paradise altfor godt når man sjekker inn der eller så må deltakerne ha hatt veldig mye med hverandre å gjøre, før vi fikk se. Ja, eller så er det bare helt vanvittig, haha! Underholdningsverdien er på topp da, vel og merke. Selv om jeg synes det var leit at Mr. Trysil måtte reise.

✗ Om du tilfeldigvis er på utkikk etter den perfekte jeansen, som både er kul og elegant, så vil jeg på det sterkeste anbefale deg DENNE. Ah, den er såååå fet! Behagelig. Digg. Gå opp en størrelse, rock den i sommer, til høsten, til vinteren og når våren kommer – Og se deg aldri tilbake 😂 Neida, men helt seriøst… Den er rå!

✗ Jeg lurer på hvor mange som er i et forhold som ikke er bra for dem, som egentlig ikke fungerer eller som kunne vært så mye bedre. Tror du mange er redde for å stille spørsmål ved det eller gjøre noe med det, fordi de er redde for å ikke finne noe bedre eller for å være alene?

✗ Om ikke Mustafa Hasan får bli værende i Norge så skjønner jeg faktisk ingen verdens ting.

✗ Om du ønsker deg hotellfølelsen på soverommet med hvitt sengetøy, så vil jeg tipse deg om DETTE. Det er økologisk, rimeligere enn de fleste andre og superbehagelig! Husk at du må kjøpe to sett om du skal ha det til dobbeltseng, for det er bare et i hver pakke. 

✗ I kveld skal jeg dele noe veldig, veldig, veldig, veldig stort med dere…❤️

En spent klem fra, 

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Jeg skal ærlig innrømme at selv om jeg ikke kommenterer skrivefeil, så irriterer det meg. Det irriterer meg at den norske skole er så dårlig. At mange, ikke bare ungdommer, men lærere, journalister og andre tett og slett er så dårlig til å uttrykke seg på sitt eget morsmål. Et paradoks er at det forventes at Mustafa Hassan og andre fra hans del av verden, skal lære seg norsk på no time.

    Jeg mener selvfølgelig ikke de som sliter med lese/skrive vansker eller har andre diagnoser som medfører visse lærevansker, men den vanlige nordmann med minst 9 års folkeskole.

  2. Hei!

    Jeg tror det er mange som er i dårlige forhold av mange forskjellige grunner. Selv måtte jeg forlate et forhold på grunn av at jeg blant annet ble emosjonelt manipulert. Et rimelig giftig forhold med andre ord. Jeg har ikke hørt alle episodene av Sykt Ærlig, men et sånt tema hadde vært interessant å høre om. Det er kanskje vanskelig å finne noen som vil snakke åpent om det da, men læll. Bare en tanke.

    Ellers vil jeg bare si at jeg syns bloggen din er skikkelig ålreit. Jeg er nok langt unna målgruppa (snart 37), men jeg liker det du skriver og syns du virker som ei dame med gode verdier og holdninger. Liker at du fortsetter å minne folk på at de er bra nok som de er. Tror jaggu jeg skal kjøpe den nye boka di når den kommer.

    Ønsker deg en fortsatt strålende sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *