Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG 💛

✗ I dag har jeg vært i møte for noe dere snart skal få vite om. Det var nr. 1: Magisk å ha et fysisk møte, og det er nr. 2: SÅ JÆKLA SPENNENDE!

✗ Jeg henger ikke helt med i dagene og månedene jeg. Jeg tror koronaen har surra det til for meg, for jeg kan egentlig ikke skjønne at det har vært 17.mai en gang. Lillesøs har snart sommerferie, og hun har jo nettopp begynt på skolen igjen jo?! Og… Nei… Jeg er helt forvirra😂 Jeg tror livet har vært så grått og stakkato lenge, at det er det som er grunnen…

✗ Dette er en vennlig påminnelse om at du fortsatt får kjøpt livet gave til oss kvinner (✨✨), hvert fall i følge meg, med litt rabatt. Nye Womanizer Premium Eco Lufttrykksvibrator er the shit, og du finner den HER. Koden min martine10 gir 10 % rabatt og du får i tillegg med en helt gratis ROMP FLIP på kjøpet… Jeg veit den koster litt, men… Jeg er nesten villig til å vedde på at du ikke kommer til å ofre det en tanke!

✗ Jeg lurer på hvem de jævlene som skriver “hvem er dette”, som deler vaffeloppskrifter eller tilsvarende “BRYR DET MEG”-fraser i kommentarfelt på Facebook under artikler om brudd og skilsmisser er. Jeg bare… HVA vil du oppnå?😂

✗ Og en annen ting, som vel egentlig er litt i samme gate… Jeg tror aldri at jeg kommer til å forstå de som ikke unner andre suksess eller glede. Det må jo være skikkelig kjipt å være en sånn en som alltid skal henge med geipen, å gjøre det surt for andre og være negativ ovenfor andre? 

✗ Min fargebesettelse har også satt sine sport i klesskapet mitt som stort sett før alltid har bestått av sort, hvitt, beige og enda litt mer sort… Denne genseren har jeg bodd i siden jeg fikk den, og du kan klikke den hjem HER. Den er litt stor i størrelsen, bare så du veit det.💚

✗ Jeg har herved gått til innkjøp av min første, egne tennisrackert, som jeg forøvrig måtte google hvordan man skrev. Jeg veit ikke om det ble riktig, med det beskriver i såfall mine tennisferdigheter. Jeg synes jo sånt er veldig gøy, var sånn ok- i fjor sommer og C synes det er enda gøyere enn meg igjen. Jeg tenkte derfor at det var på tide å steppe opp gamet, siden det helt sikkert blir litt tennis i sommer – Om ikke jeg plutselig skulle vise meg og være elendig. Da kommer den rackerten til å bli begravd i boden.

✗ Som den truseguruen jeg har blitt, så må jeg bare tipse om DENNE som jeg kjøpte meg før helgen. Makan til komfortabel truse! Den satt altså så pent også. TIPS!!

✗ Jeg setter meg ikke på et fly til Spania i sommer før Nakstad ønsker meg god tur, men jeg skal ikke juge å si at håpet som jeg egentlig hadde lagt fra meg steg litt i går… Og bare for legge til det… Nakstad har imponert meg noe inni granskauen. For en mann! 

✗ Jeg håper tirsdagen din er fin, at du har det bra med det du gjør, at du puster meg magen, at du gjør noe fint for deg selv og at du har noe å glede deg til.💛 

Klem fra meg, 

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Vill bare si det,herregud for et fint forbilde du er for andre mennesker. Alle skulle vært som deg! Du stråler virkelig, og kommer med masse fine og bra tips. Du normaliserer blant annet en helt vanlig kvinnekropp. Du er vakker! Skulle ønske jeg var venninna de <3 du er den eneste bloggen jeg faktisk leser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *