Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

– Jakka finner du HER – Buksa finner du HER – Badedrakten finner du HER – Koden martineh20 gir deg 20 % rabatt på ALLE ordinære varer hos BikBok –

Hei på deg og god tirsdag 💛

✗ Det er 1.juni, jeg subber rundt barbent, balkongdørene er åpne og jeg håper dette er året der sommeren kom i mai, og varte til september.  

✗ I dag kommer C hjem til Norge. Hjertet mitt har verket av lengsel hver dag i disse (snart) seks ukene, og i dag verker det litt ekstra. Å, som jeg gleder meg til han kommer hjem. Vi vet ikke helt hva som skjer med karantene og styr enda, men han ramler inn døra her hjemme i løpet av uka hvert fall og det blir så, så, så fint!

✗ Apropos C og at han kommer hjem: Jeg spurte han i forrige uke om det var noe spesielt han ville gjøre, ha eller finne på når han kom hjem. I et normalt år og i en frisk verden hadde vi satt oss på flyet til Mallorca for å ha den faste uka vår med hans mommo og beste, men i år (som i fjor) så blir jo ikke det noe av. Han er så chill på det, og hadde ikke så mange spreke forslag, så jeg foreslo at vi kanskje skulle ta en natt på hotell… Vel, jeg fikk streng beskjed om at det var det siste han ville etter å ha vært innelåst – og da mener jeg innelåst – på et hotellrom i snart seks uker. 😂

Okei, listen up nå! OM ikke du har testet womanizer eller om du har testet det, og ikke kan få nok (tror faktisk ikke det er mulig) så kan jeg meddele at Womanizer Premium Eco Lufttrykksvibrator har blitt lansert. Jeg trodde ikke at womanizer kunne bli sjukere, men hey – Der tok jeg feil. Du finner’n HER. Jeg veit at den koster litt mer enn man kanskje er keen på å bruke på den slags, men jeg tør nesten å vedde på at den kommer til å revolusjonere livet ditt. Jeg håper også det hjelper litt at rabattkoden martine10 gir 10 % rabatt og at du tillegg så får du med ROMP Flip Wand Vibrator på kjøpet. NYYYT sier bare jeg! 

✗ Det skjer faktisk hvert år. Hvert år går jeg berserk på sommerkjoler. HVERT eneste år! Og hvert år så tenker jeg at “neste år trenger jeg ikke å kjøpe noen kjoler, for nå har jeg så mange fine”. Fine er de, de er råfine, problemet mitt er bare det at den kommer veldig mange andre kjoler som også er råfine i butikkene… Nå står DENNE øverst på ønskelista, og jeg tror kanskje at jeg må ha den? Jeg har jo tross alt min egen rabattkode å slå til på som gir 20 % rabatt (martineh20), så… Jeg tror jeg må det….. 

✗ Den siste uka har jeg fått en haug av sms’er og telefoner fylt med svindel og drit. Klikk her for å hente ut pakka di, du skylder 399,- i en parkeringsbot, fyll ut dette skjemaet før vi møtes.  Så mye ræl, drit og møkk. Jeg har heldigvis ikke trykka på en eneste link, men jeg veit at flere andre også har opplevd det samme uten å ha vært inne på verken hardporno, trykka på “trykk her for å bli milliardær”-lenker eller noe annet surr. Så ja, ikke gjør det da, om du får noe du ikke skjønner hva er. 

✗ Har jeg fortalt om den plutselig besettelsen min for farger? Det er helt ellevilt. Det er ikke sånn at jeg har boikotta sort (som halve garderoben min er), men at jeg har et sterkt behov for å bruke farger og sprite opp litt. Gul, rosa, grønn, blå, you name it. Det har gått noe utover leiligheten også, men foreløpig bare det ene badet som har fått knallrosa, og da mener jeg KNALLROSA håndklær, og noen små detaljer her og der. Ja, og soverommet… Soverommet som skulle være så delikat og cleant er nå mer rosa enn ikke. Jeg har nemlig hatt litt lyst på rosa sengetøy (DETTE), og det har jeg herved gått til innkjøp av. Hvem hadde trodd at hun som sverger til hvitt sengetøy plutselig skulle gå for rosa? Jeg veit ikke hva som har skjedd, men jeg håper det varer, for livet er faktisk litt gøyere når man tilsetter en dæsj farger.💘  

✗ Er det bare jeg som aldri forstår meg på størrelsesguider på nett? Joda, jeg skjønner at jeg kan oppgi målene mine, men jeg har for søren ikke et målbånd liggende ved siden av meg der jeg ligger 01.04 og skulle sovet for flere timer siden, fortapt inne i den sjuende nettbutikken. Det MÅ da gå an å finne på noe enklere vel?😂

✗ Jeg har jobbet med et prosjekt veldig lenge, som i dag er så godt som klart. Jeg tror egentlig ikke at det har gått opp for meg enda, men fysøren… Jeg er veldig spent på hva dere kommer til og synes. 

✗ Jeg veit jeg ikke får gitt en ordentlig high five, men anse dette som er high five til deg som gjør ditt beste, til deg som prøver alt du kan, til deg som føler at du ikke strekker til, til deg som føler at du ikke er bra nok, til deg som står i noe kjipt og til deg som føler deg drit. HEAÌAHEAIA!

Klem fra meg, 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *