Therese Lien, bak fasaden

Categories Podkast 🎧

Årets første episode av Sommerprat er ute! 

Sommerprat gir oss episoder hver torsdag (som vanlig) gjennom sommeren, og jeg prater med alle slags mulige mennesker, vi får lytte til spennende historier og både deilig, morsom og seriøs sommerprat. Det er rett og slett praten du kan ta med deg uansett hva du skal eller hvor du skal gjennom sommeren. Målet er at vi kan lære, le, inspireres og kanskje tenke gjennom litt, selv om det er sommer, forhåpentligvis masse sol og litt ferie. 

Og årets første sommergjest er en fest av en dame. Jeg lurer egentlig litt på om det er noe Therese Lien ikke kan eller får til, og jeg tror at hun gjør det aller meste med et smil. Mange kjenner Therese fra sosiale medier, noen kanskje fra den tiden der hun vasket hjemmet hver eneste dag, perfeksjonerte og prestere. Fra den tiden før hun møtte veggen. Men de fleste kjenner henne nok som den sprudlende dama, som deler det som er og som ønsker å vise livet bak fasaden. 

Til tross for at jeg har fulgt Therese en god stund nå, så viste det seg at jeg overhode ikke kjente til historien hennes.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *