Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ Orker jeg og gå ned trappa for og tisse, eller klarer jeg å holde meg? Vel, det er status akkurat nå. Denne dagen kan du få gratis av meg.

✗ Jeg så ferdig Sex and The City på søndag og altså… Jeg har garantert sagt det før og det blir garantert ikke siste gang jeg sier det, men wow… Makan til bra serie. Det hadde vært så fett om det ble laget noe likende i nå-tid.

✗ Tidligere idag postet jeg et innlegg der jeg snakker om mensen og deler litt av mine erfaringer med ekstreme mensensmerter. Dagen i dag har vært skikkelig dårlig og tøff, og jeg har hatt spyposen i den ene hånda og mamma i den andre. Til tross for at dagen min har vært dritt, så er jeg veldig takknemlig for at jeg har en så bra gynekolog som jeg har og at jeg får hjelp for å få det bedre. Jeg har tenkt på hvor mange kvinner i verden som har det like ille som meg, men som ikke har mulighet til å få hjelp, som ikke får bo hjemme fordi de er “urene” og som ikke kan gå på skolen som følge av mensen/mensensmerter. Jeg sender så mye kjærlighet og styrke til de at jeg begynner å grine.

✗ Og ja, apropos punktet over. Jeg heier på alle slags kvinner, i alle former og fasonger. Jeg heier på at vi kvinner skal få gjøre, si og være akkurat det de ønsker. Jeg heier på mangfold og jeg heier på likestilling, men! På denne nydelige møkkadagen så har jeg tenkt en hel del på hvilke kamper et egentlig er viktig å ta som kvinne. Tidligere i dag kom jeg nemlig over en bilde på Instagram der en jente poserte sexy og nesten uten klær. Hun skrev at hun heiet på likestilling og kvinner. Det er dødsbra at hun gjør det, men det finnes SÅ mange viktige saker å kjempe for, for oss selv og for andre kvinner på jorda, og det er kanskje brutalt men: Det at en kvinne ønsker å posere sexy på Instagram er helt kult, men er det ikke litt teit å gjøre det i likestillingen sitt navn?

✗ Jeg vet ikke om det er innafor å forelske seg i klesplagg, men på lørdag så kjøpte jeg en olajakke som jeg oppriktig tror at jeg er forelska i. GLEDER MEG TIL Å VISE DERE DEN!

✗ Jeg elsker at jeg nå kan gå ut av døren uten å skli på rattata og at asfalten er synlig igjen. Kom an vår!

✗ Nå vet ikke jeg hvor interessert du er i verken sport eller Ski-VM, men jeg får varsler om medaljer i hytt og gevær. Vi er jo helt rå.

✗ Har du sett Helt Perfekt på TvNorge/Dplay? Jeg skammer meg, ler og blir altså så klein når jeg ser på det. En ting som er litt morsomt er at jeg var med i en dokumentarserie som heter Sykt Perfekt for noen år siden, og mange blander den med Helt Perfekt. Thomas Giertsen og jeg si.

✗ Nå ligger jeg egentlig bare og venter på at Mr. X skal komme til meg. Da skal vi se på Heimebane og spise mat. Nyyydelig! Det gleder meg at vi er der at han tar meg for den jeg er på en dag som i dag også. Ekte kjærlighet tror jeg de kaller det.

✗ Ja, og nå mååå jeg faktisk gå og tisse. Ikke det at dere lurte.

Jeg håper at tirsdagen deres har vært bra💖 Vi snakkes!

// Marty

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Halo de har jo laget en satc serie i nåtiden!!!! Det er “Carrie diaries”, såååå bra serie fra når Carrie var ung. Med samme vennene og liksom samme greia som er i satc. Også Anna Sophia Robb i hovedrollen, som er nydelig og kjempe flink skuespiller. Det er kjempe gøy serie, den må du se. Tror du finner den på netflix, ikke helt sikker. Det er bare en sesong da, dessvere. Siden serien ikke var populær nok når de lagde den, så dumt.

    <3<3<3

  2. Jaa du må se det!! SÅ bra<3 Å please la oss få vite når du har sett det! Vil vite hva du syns.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *