Takk for at du ikke hadde sex på TV, mamma!

Categories Tanker 💭

I dag ble det offentliggjort hvem som er de nye deltakerne til årets sesong av «Ex On The Beach». Overskrifter som «Har gjerne sex med fem gutter på TV» og «Vil sette sex-rekord» slo meg i fleisen mens jeg satt og spiste frokost og funderte på om jeg skal ha fisk eller kylling til middag idag.

Livets kontraster si. 

Etter å slavisk ha lest sakene og kjent realityhjertet mitt boble fikk jeg en melding fra mamma som ønsket meg en fin og givende dag. Jeg ble sittende og tenke på om hvordan det hadde vært om det var min mamma som hadde vært med på et sånt program da hun var ung, om det hadde vært min mamma som skulle forsøke og sette sex-rekord på TV og som ukritisk hadde kastet klærne for hele landet på TV-skjermen.

Hadde jeg vært stolt da?

Noe sier meg at jeg hadde skammet meg når gutta i klassen hadde dratt frem gamle klipp av mamma som sto naken på TV og gliste fra øre til øre etter å ha hatt sekskant på TV. Noe sier meg også at jeg hadde blitt flau når potensielle arbeidsgivere hadde søkt meg opp og funnet ut av moren min, på deres egne alder hadde uttalt at hun ønsket å sette sex-rekord eller at hun gjerne kunne tenke seg å ha sex med fem gutter på TV.

Men jeg vet ikke, for mamma gjorde aldri det – Og det er jeg skikkelig takknemlig for.

Jeg er takknemlig for at mamma ikke stilte opp på skandale-programmer på TV, jeg er takknemlig for at mamma ikke hadde sex på TV og jeg er takknemlig for at mamma ikke drakk seg dritings på TV og dreit seg loddrett ut.

Jeg har ikke peiling på hva mamma drev med da hun var på min alder, men jeg slipper hvert fall å leve med det, fordi det ikke er foreviget på nettet eller på TV.

Jeg er også takknemlig for at mamma har lært meg at alt jeg sier og gjør på nett kommer til å følge med meg for resten av livet. Jeg er takknemlig for at mamma har lært meg at det finnes viktigere ting enn mitt eget utseende. Jeg takknemlig for at mamma har lært meg å snakke pent om andre. Jeg er takknemlig for at mamma hadde kvalt meg om jeg skulle blitt med på et slikt program.

Så mamma, tusen takk. Takk for at du ikke har hatt sex på TV, takk for at du aldri drakk deg dritings foran hele landet og takk for at du ikke har stått og kalt andre jenter for feite, støgge og bleike på TV.

Takk for at jeg har fått slippe og måtte leve med det.

Jeg håper dagen blir fin og ikke minst givende. I dag blir det fisk til middag.

// Marty

3 kommentarer

3 thoughts on “Takk for at du ikke hadde sex på TV, mamma!

  1. Takk gud for at folk er forskjellige. For noen er det viktig å leve et A4 liv, få seg en vanlig jobb og stifte familie osv.. For andre er ikke det så viktig, de vil kanskje ikke en gang ha barn og kan heller tenke på seg selv og hva de har lyst til.

    De fleste som er med i slike programmer har det jo ganske så bra etterpå. De får ofte masse følgere på sosiale medier og kan ta ulike promoteringsjobber for eksempel. Noen får til og med betalt for å komme på fester for å øke festens status. Kan ikke de få lov å gjøre hva de vil uten at alle som ikke liker det skal henge seg opp i det og fortelle dem hvor mye de ødelegger livet sitt?

  2. Helt enig. Er ikke annet enn sex programmer på tv. Skulle ikke vært lov. Er jo være enn phornofilm når man blander inn psyken. Trist at folk sitter å ser på sånt. Ungene vet ikke åssen ting skal være. Og alt blir grenseløst og normalt. Hvor er moralen? Vi er ikke dyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *