Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG TIL DEG 💛

✗ Jeg tror jeg fortalte at jeg var alene hjemme forrige tirsdag også? Da gjentar jeg i såfall det til det kjedsommelige i dag også. C dro før jeg hadde stått opp i går, og kommer hjem natt til torsdag. Jeg skal ikke klage, men jeg kjenner at det skal bli fint å ikke behøve og være så innmari mye aleine fremover. Ja, selv om jeg har blitt et råskinn på det!

✗ Nå nærmer faktisk Stockholm-eventyret, eller skal vi si karusellen som kanskje er et mer passende ord, seg slutten for denne gang. Jeg har et skikkelig ambivalent forhold til det, og det både skremmer meg og gjør meg lykkeligere enn lykkeligst. AIK spiller sluttspill nå, og der kan jo alt skje, men det betyr at når de ryker ut der, så setter vi snuta hjem også. Hjem. HJEM!

✗ Jeg (C er ikke helt med på tanken😂) vurderer sterkt vegg til vegg teppe/teppefliser på soverommet i den nye leiligheten vår. Jeg synes det er så innmari lunt og fint, men tar til meg det folk sier om at det fort kan være vanskelig og få rent, og at det er et herk om man søler… Hmm… Det fine med teppefliser er jo at man kan bytte ut én bit om man skulle behøve det, men jeg veit ikke. Del gjerne erfaring om du har! Synes det er så innmari fint!

✗ OM du er en som irriterer deg over ansiktshår eller som motformodning bruker barberhøvelen i det pene trynet ditt, så anbefaler jeg DENNE i stedet for! Den funker på alle hudtyper, den er effektiv, enkel å bruke og skånsom mot huden.

✗ I går fikk jeg en kommentar som lød “HVORFOR I HELVETE ER DU I STOCKHOLM”. Det måtte jo bare komme. Jeg leste den mens jeg satt i sofaen, alene hjemme og så på kampen til C, og lurte egentlig litt på det samme der jeg satt, haha! Neida, men jeg veit ikke helt hva jeg synes om det hissige angrepet der, på generelt grunnlag. Det betyr ikke at jeg forsvarer luksusturer til Marbella eller Dubai altså, men ja… Jeg veit liksom at jeg har nok med å holde tunga rett i munn sjæl, holde avstand der det skal holdes avstand og bruke hue, at jeg ikke har verken energi eller kapasitet til å SKRIKE TIL FOLK SOM JEG IKKE HAR PEILING PÅ HVORFOR GJØR SOM DE GJØR.

✗ Du vet det mascaraen som gikk viralt på TikTok og som visstnok gjør underverker på vippene dine, som visstnok gjør de lenger enn du trodde gikk og som visstnok er utsolgt over alt? Jeg har funnet den, og du finner den HER!

✗ Jeg jobber med noe helt spesielt om dagen. Jeg synes både det er skummelt, frustrerende, vanskelig og tøft, og jeg er veldig spent på å dele det. Det kommer 1.april og er noe helt annet enn hva jeg har gjort før, men jeg håper og tror at det er viktig. Jeg synes det er viktig, selv om det er skremmende, brutalt og frustrerende.

✗ Jeg rynker litt på nesa av årets sesong av Ex On The Beach jeg altså. Jada, jeg veit at det er underholdning, at det ikke er for kids og at det “bare er kødd”, men… Det er liksom et holdningsproblem, og jeg bare… Er det lov når man nærmer seg tredve?

✗ Jeg bestilte ny ekstraskjerm eller ekstraglass til skjermen på mobilen min i går. Jeg pleier å fikse det i butikk, og da koster det skjorta, og HER kostet det 49,-. TIPS, TIPS! Jeg kan faktisk ikke skjønne at folk ikke har det, det har nemlig redda skjermen på mobilen min mer enn bare en gang😅

✗ Bare minner om at for hver dag som går så er vi en dag nærmere sommer, klemming og at jævla-korona er historie.

Klem i fleng, som jeg fortsatt ikke veit hva betyr!

 

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Skjønner ikke hvorfor de kaller det «ex» on the beach en gang, eks er en du har vært kjæreste med, ikke en du har rota med på en uteplass liksom.

  2. Hei! Har du selv erfaring med leppestifthårfjerneren? Hvor raskt vokser håret ut igjen, og endrer det tykkelsen, fargen osv på hårene?

  3. Blir den hårfjerningen som en barbermaskin? Jeg bruker voksing fordi jeg er redd for å få stubber slik som menn får ved barbering 🙊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *