I undertøysskuffen min

Categories I klesskapet mitt 👗

HEI PÅ DEG ❤️

Tittelen hørtes muuuuligens litt mer spennende ut enn det egentlig er (😂), for her kommer det bare en liten haug med undertøystips! Og for å være helt ærlig, så er ikke akkurat undertøysskuffen den mest spennende skuffen her i huset, haha! 

Jeg tenkte å lage et innlegg med mine favoritter i undertøysskuffen etter ønske fra flere av dere! Kanskje spesielt til dere som velger komfort over stramme merker etter BH-stropper og ubehagelige truser… 

JEG ELSKER FARGENE 💜 Nr. 1 HER – Nr. 2 HER – Nr. 3 HER – Nr. 4 HER

Disse trusene har jeg brukt siden… Ungdomsskolen og stoffet er så digg! Jeg elsker at de har kommet i flere farger. De er rimelige og BRA!! 

Nr. 1 HER – Nr. 2 HER – Nr. 3 HER – Nr. 4 HER 

Min kanskje absolutte favoritt nr. 1 finner du HER – Nr. 2 HER – Nr. 3 HER – Nr. 4 HER 

Alle er normale i størrelsen, men på nummer. 2 hadde jeg heller gått opp enn ned en størrelse om du er midt mellom eller usikker! 

Nr. 1 HER – Nr. 2 HER – Nr. 3 HER – Nr. 4 HER

Om du har litt hofter som meg, så sitter nr. 3 finere enn finest, pluss at den er veldig behagelig! Størrelsen i alle trusene er normale, men om du er usikker så hadde jeg heller gått opp en ned i nr. 2 og nr. 4 på grunn av stoffet! 

… Nr. 3 er kanskje den beste trusa jeg har….

Nr. 1 HER – Nr. 2 HER – Nr. 3 HER – Nr. 4 HER 

Disse trusene er også normale i størrelsen. Nr. 1 er samme som min favoritt i string, og anbefales på det sterkeste! Nr. 3 er den eneste jeg kan anbefale å gå opp i størrelse om du er litt usikker. 

Nr. 1 HER – Nr. 2 HER – Nr. 3 HER – Nr. 4 HER

Stoffet er ribbed, og er som en drøm! 

Jeg må bare tipse om livets truser til trening enda en gang også! Du får kjøpt de i 3-pack HER, og jeg er nesten villig til å garantere at du ikke vil angre. DE ER SÅ GODE! De er selvfølgelig supergode når man ikke trener også, men ja… Jeg har på meg denne trusa i skrivende stund, HAHA! 

… Nå er hvert fall ikke den skuffen hemmelig lenger😂 Jeg håper du finner noen du liker, eller sier man i det hele tatt det? Nei, ikke veit jeg. Omtrent alt av det jeg har lenket til her er enten på salg nå, andre tilbud eller rett og slett bare fine priser. Jeg handler det aller meste av undertøyet mitt fra Cubus, men jeg må si at jeg også har blitt veldig glad i MyMuse! Men, det kan vi snakke om en annen dag. 

Forresten! Dette har ingen verdens ting med undertøy å gjøre, men genseren jeg tipset i hjel om i 2020 har kommet inn i butikk igjen, og jeg MÅ bare nevne det. Jeg elsker den, og har bodd i den det siste året:

Du finner den HERDen er stooor i størrelsen, så du behøver ikke å gå opp en størrelse, kanskje snarere tvert om. Jeg har M/L i mine. Altså, jeg er nesten villig til å love at du kommer til å digge den. SÅ fornøyd er jeg med min(e) 😂 

Jeg håper dagen din er like fin som truse nummer tre på bildet nummer tre siste bilde sitter på🖤

Klem!

6 kommentarer

6 thoughts on “I undertøysskuffen min

  1. Når jeg trykker på Her, på linken til genserne så kommer ikke noe frem… 😞 Hvor er dem fra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *