Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

HEI, OG GOD TIRSDAG TIL DEG 💛

✗ Nå klør det i fingrene etter å komme hjem og få på plass hjemmet vårt. Jeg lengter SÅ! Vi venter på siste levering med møbler som har vært et herk på grunn av stengte grenser og korona, men den skal være rett rundt hjørnet og da gjenstår det bare å ordne, fikse og flytte inn på ordentlig. C har jo bare vært der én, noen timer gang siden overtakelsen, og jeg har ikke vært der mer enn nødvendig jeg heller – Så vi gleder oss VEEEEELDIG!

✗ Jeg har forresten sett flere som har SÅNNE lamper hengende i sine sjukt fine hjem, og jeg vurderer om kanskje vi skal gå for en sånn vi også, men jeg er litt usikker… Ja eller nei? Vi har et gigantisk vindu bak der hvor spisebordet skal stå, og jeg leter febrilsk etter den perfekte lampa, for jeg vil ikke at lampa skal ødelegge utsikten eller “ta” noe av vinduet… 

✗ I dag har jeg hatt den… Mest sinnssyke podkastinnspillingen jeg noen gang har hatt. Det er den største utfordringen jeg har stått ovenfor intervjumessig og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal. Jeg vil ikke si at dere skal glede dere til å høre den en gang, fordi det er så sjukt, men jeg er veldig spent på at dere skal det. Gurimalla. 

✗ Neste gang jeg ser en jeg følger på sosiale medier poste ting på sosiale medier fra personen kjører bil, så kommer jeg til å slutte og følge. Om det så er min aller beste venn. Jeg har mistet en venn i bilulykke før, og det vil jeg aldri oppleve igjen, ei heller at en jeg følger eller bryr meg om utsetter noen andre for det fordi de oppdatere Instagram. 

✗ Det er sikkert altfor tidlig å prate om badetøy, men det fine er jo at det er på salg😂 Den til venstre (HER) er litt skarp i prisen, men det hjelper bittelitt at den er på 20 % rabatt. Den er SÅ fin, og jeg bruker jo badedrakter til alt om sommeren. Både med skjørt over, shorts eller for eksempel en blazer, og da får man jo hvert fall brukt den så mye som den fortjener! Den til høyre (HER) finnes også i sort, og om jeg kan bytte på å være hot i den ene badedrakta mi og sporty i den andre, så er jeg strålende fornøyd, haha! 

✗ Er det bare jeg som synes at det er litt vel mye kåtskap og lite grenser i årets sesong av Ex On The Beach? Jada, jeg er en såpass trofast realitytitter at jeg veit hva det handler om, men HVA ER DET ULRIK HOLDER PÅ MED!!!!!! 

Apropos realitydeltakere (ja, la oss tenke på alt annet enn korona her inne en liten stund, haha!). Burde man kunne forvente å være i fred i media når man driter seg ut og gjør ulovlige ting, når man ellers elsker å være der? Jeg forstår at det suger å få klistra trynet sitt og dommen sin utover VG, men… Hva mener du? 

✗ Vi binga sesong 2 av EXIT på fredag, slukte alle episodene og jeg er besatt. Det var jeg etter sesong 1 også, og jeg håper så inderlig at det blir en sesong 3. Jeg vil vite hva de spiser, hva de tenker, hvordan de er oppvokst, hvordan de har det inn i seg, hvordan, hva og hvem! Lag en jævla realityserie! Jeg er så nysgjerrig. 

OM du motformodning fikk lyst til å begynne og spare penger etter å ha sett EXIT (det er vel lov å håpe at det slår litt positivt ut også, heh?), så anbefaler jeg å se i Lomma på Silje på Viaplay! Der er det masse enkle, gode og fornuftige økonomiske hverdagsvalg, og man blir ganske bevisst på sitt eget forbruk. 

✗ C har fire kamper denne uka, så det er ikke så mye action utenom. Det gikk opp for meg at han har spilt fryktelig mange kamper denne sesongen, og i samme sleng så gikk det opp for meg at jeg har sett alle disse kampene… Eller, nesten alle. Det ekke rart jeg tillater meg å analysere en hver kamp si, jeg begynner jo tross alt å bli litt drevende etter seks år på tribunen, ja, og fra sofaen😂😂😂 Han pleier faktisk å lytte og si seg enig, men jeg veit ikke om det er fordi jeg har rett eller fordi han vil være grei mot meg. Haha!

Håper du har hatt en fin tirsdag hittil. Klem fra meg, 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *