Sykt Ærlig Med Helene Spilling

Categories Podkast 🎧

Mange kjenner dagens gjest som Skal Vi Danse-Helene. Mange ser hun for seg i de flotteste kjolene vi kan forestille oss, med vakker sminke, rå hårfrisyrer, en brun kropp, et stort hvitt smil, dansende over parketten. Men hvem er hun? Sånn bak glitter, glamouren og dommerpoeng?

He­le­ne be­gyn­te med sel­skaps­dans da hun var 12 år gam­mel. Hun bestemte seg raskt for at hun ville bli best, at hun skulle ofre, trene og prestere. I 2019 var hun ran­gert som en av de beste stan­dard-dan­ser­ne i ver­den. Da bodde hun i Litauen, for å staste alt på dansen. For litt over et år siden kom hun hjem. Psy­kisk ned­brutt.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

4 kommentarer

4 thoughts on “Sykt Ærlig Med Helene Spilling

  1. Hei Martine 🙂

    Hører du ikke igjennom episodene før de slippes? Jeg hadde gledet meg til dagens episode, men den gikk det faktisk ikke an å høre på uten å bli helt gal. Måtte skru av av etter 10 minutter! Forferdelig intenst bakgrunnsstøy fra en av dere-hele tiden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *