Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Klikk HER for link til buksa mi!

 

HEI TIRSDAG OG HEI PÅ DEG.🖤

✗ Jeg hadde egentlig tenkt til å servere et covidfritt innlegg, og jeg lover at resten skal være det, jeg vil bare gi deg et klapp på skulderen og en tommel opp. Det er så innmari lov til å være dritalei nå. Jeg skal ikke be deg ‘hang in there’, men lov meg at du forsøker å heve hodet og gjøre noe fint for deg selv hver dag. Lite eller stort.

✗ Vi holder på med For Life på Viaplay, og den anbefales! Det er lenge siden jeg har likt en serie så godt!

DISSE buksene er muligens de diggste, og samtidig fineste jeg noen gang har hatt. DE ER SÅ GODE, vil ha de i alle farger som finnes!!!

✗ Vi ble ferdige med puslespillet vårt på søndag! For en glede 🌟 Lite visste jeg at jeg skulle bli hekta på å få på plass de tusen brikkene da C kjøpte det for et par uker siden, og da jeg lo da han tømte alle brikkene utover stuegulvet og da han stønnet oppgitt fordi det var så mange brikker. Haha! Nå er bare problemet det at vi nekter å ødelegge det, aka legge det tilbake i esken. Ikke spør meg hvordan vi skal frakte det hjem til Norge, men hjem til Norge skal det – Like helt som det er her det ligger og tar halve spisebordet. Så… Har du et tips? Jeg har hørt rykter om at det finnes et type lim? Burde vi ramme det inn? Hjelp en uerfaren pusler, hehe!

✗ Folk som sier “ikke for å være en drittsekk, men”, kan du få gratis av meg. Du er en drittsekk, kompis.

✗ På torsdag begynner sesong to av EXIT på NRK TV, og jeg gleder meg noe inni hampen!

✗ HVOR fint er ikke DETTE bestikket? Du trenger jo ikke å lure på hva vi har gått for hjemme hos oss, hehe!

✗ Er det innafor å si at jeg synes det er fryktelig leit at vi lar mennesker som åpenbart har nok med å holde tunga rett i munn selv, være på TV-skjermen og figurere som forbilder? Jeg sliter liksom litt med å synes at det er innafor at det er greit at folk med kjipe dommer og kokain på skjortekragen blir gjort til kjendiser liksom. Og når jeg veit at det sniffes i kriker og kroker av disse, så veit vel de som caster de det eller? 

✗ Vil bare minne deg på at koden MARTINEH20 gir 20 % rabatt på ALT fra Bikbok ut morgendagen. 🖤

✗ I går spiste vi hjemmemekka kyllingsnadder til middag, og det er grisedigg! Stek kyllingfilet i panna, paprika, løk (vi hadde også i champignon for å spise opp den vi hadde i kjøleskapet), stek pommes frites i ovnen og lag bearnaisesaus til (vi bruker lett bearnaise fra Toro, importert fra Norge😂). NAAAAM!

Håper tirsdagen har vært finfinfin, klem i fleng!

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Har er tips til deg 🙂 Jeg er over snittet glad i puslespill og liker ikke å ødelegge de heller 🙂

    Det jeg gjør er å dele det ferdig puslespillet (om det er 1000 eller 1500) i biter. Blir typ 6 store biter. Også drar jeg de over på A4 ark og putter tilbake i esken 🙂 Dermed kan det fraktes like fint og helt tilbake til Norge 🥳

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *