En onsdagsoppdatering

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD ONSDAG OG GOD 3.MARS 💛

Solen skinner over Stockholm, asfalten er bar og for hver dag som går er jeg en dag nærmere å klemme familien min igjen. Jeg fikk nesten sjokk da det gikk opp for meg at det bare er igjen seks seriekamper for C i går, for selv om denne sesongen har vært utenom det vanlige, tøff, intens og annerledes, så synes jeg plutselig at det har gått fort. Seks kamper liksom. Fem etter idag. 

Det skal toppes med et sluttspill som man aldri vet hvordan går, men sluttspill er jo veldig moro, men det kan bety alt fra et par kamper, til mange. Spennende blir det hvert fall! 

Akkurat nå så sitter jeg egentlig bare med en enorm stolthetsfølelse. For jeg har aldri følt meg mer alene og mer sårbar enn hva jeg har gjort denne sesongen, men jeg har heller aldri følt meg tryggere og sterkere i meg selv. Det å være så alene i et annet land, og det å være så langt borte fra alle andre som betyr mest i hele verden enn C, har vært en krevende utfordring. Og jeg veit at den ikke er over helt enda altså, og det gjenstår en del uker av sesongen, men jeg tror det er sola og vårens akutte ankomst som har servert meg et strålende humør og en vitamininnsprøytning med positivitet, hehe. 

I helgen var jeg liksom mer engstelig for alt jeg ikke har rukket enda, og alt jeg vil rekke enda en gang til før vi drar hjem for sommeren, enn hjemlengselen. Ja, selv om jeg tror den har nådd maksnivået sitt. Det tyder vel bare på at det har vært mye fint denne sesongen også, selv om alt har vært annerledes enn håpt. 

Vi vet jo enda ikke hvor veien går til høsten, om den går tilbake hit, eller til et annet sted. Men mens jeg pleier å være urolig for det, så har jeg knapt rukket å bekymre meg i år. Det blir som det blir, og det blir helt sikkert veldig bra det også, men nå er det bare plass til tid med familiene våre, vennene våre, vårt nye hjem hjemme, grilling, hytta med mommo og beste og sommer, i topplokket her hvert fall, haha! 

En ting er hvert fall sikkert, og det er at jeg synes vi alle, du også, har vært noen råskinn det siste året. Håper du klapper deg på skulderen og gir deg selv en tommel opp neste gang du går forbi speilet.💛

Nå skal jeg dykke inn i det som gjenstår av dagens jobb, før jeg skal rigge meg til foran TV-en og se kampen til C, som jeg aller helst skulle sett live.

Sender deg en stor klem! 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *