2019 har vært fantastisk, tøft, morsomt, lærerikt og givende.

Jeg har vokst enormt, jeg har lært masse og jeg har truffet fantastiske mennesker. Jeg har lært å se min egen verdi, jeg har blitt flinkere til å forstå at ikke alle kan digge meg og jeg har lært at ting aldri blir helt som man ser for seg – Men at det kan bli bra for det.

Jeg har fått reist, jeg har ledd, masse, jeg har grini, masse, jeg har tatt større sjangser, jeg har bomma og jeg har fått det til.

Jeg har jobbet med mange kule prosjekter, jeg har lansert min egen podkast som går over ALL forventing, jeg har vært nominert til Jenteprisen for tredje året på rad, jeg har lagd TV, jeg har produsert innhold flere ganger om dagen, jeg har jobbet med spennende samarbeidspartnere og bedrifter, jeg har laget viktige kampanjer og jeg har forberedt en del som jeg enda ikke kan prate høyt om. Ja, og en haug av andre dødsfete ting.

Dette året har jeg jobbet mer enn jeg trodde at jeg egentlig var i stand til, det har vært mange sene netter, mye frustrasjon, mye jubel og ja, mamma og pappa da… De har fått kjørt seg med diskusjoner om jobb, store valg og meg. 

Jeg er evig takknemlig for at jeg har de som sørger for at jeg holder bena godt planta på jorda, at de holder meg i øra og sørger for at jeg husker å spise middag. Ja, det må fortsatt til. 

Jeg er skikkelig takknemlig for at jeg får lov til å drive med det jeg driver med. Jeg er takknemlig ovenfor de som gir meg muligheten, ovenfor alle som følger meg og jeg er stolt av alt jeg får til.

Jeg har bestemt meg for å ta noen dager fri nå. Ikke helt, for det tror jeg helt ærlig at jeg ikke klarer. Plutselig får jeg er ide, noe jeg bare få ut eller så våkner jeg om natten å bare må dele noe jeg har tenkt på lenge. Det skjer oftere enn dere aner. 

Men, jeg har bestemt meg for å ta noen dager fri fra bloggen. Det blir nok en kortere pause enn jeg forestiller meg, for jeg blir vanskelig å ha med og gjøre hvis jeg ikke får skrevet, produsert og vært kreativ, men litt skal jeg klare. Litt må jeg.

For familien min, de jeg er mest glad i, i hele verden og for meg selv.

Jeg er sliten, jeg har glad, jeg er takknemlig, jeg ler mer enn på lenge og jeg er tom. Fornøyd tror jeg kanskje at det heter.

Jeg er full av motivasjon, ideer og av ting jeg vil gjennomføre, men akkurat nå er hodet litt tomt, kroppen er sliten og jeg tror jeg har et behov for å bare ha noen dager til å bare være Martine. Til å danse på kjøkkenet, spise pepperkaker, se julefilmer, kanskje kline litt og være med de menneskene som gjør meg til den beste utgaven av meg sjæl. Ja, rett og slett lade batteriene igjen.

TAKK til alle som følger meg, som heier, deler og som inspirerer meg hver eneste dag! Dere er kule, inspirerende og helt rå.

Jeg håper dere får en fantastisk jul, at dere som gruer dere veit at jeg tenker på dere (mer enn dere aner), at det skjer noe fint med dere og at dere er klare for å være med på reisen i 2020. Men hallo, vi snakkes før det altså. Så lenge klarer jeg nok ikke å holde fingrene fra fatet altså.

Vi snakkes snart.

STOOOOR juleklem fra meg🎄❤️

3 kommentarer

3 thoughts on “Takk for nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *