Jeg får benytte muligheten

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

God søndagskveld ❤️

Jeg har nettopp gnikket av meg det lille jeg gadd å utsette fjeset mitt for sminke idag, hoppet i den litt for store julepysjen som jeg egentlig hadde sagt at mamma kunne arve – For også angre meg, og lagt meg under dyna på gutterommet til C.

Jeg hadde egentlig tenkt til å snike meg til en liten høneblund før middag, men guttakrutt sitter rett utenfor og spiller NHL, ler, krangler og hyler om hverandre. Jeg tror de spiller med C som spiller, og da blir det alltid ekstra høylytt – Og gøy. Så da får jeg heller benytte muligheten til å oppdatere dere litt her jeg ligger.

I dag har vi sovet mye lenger enn vi egentlig foretrekker, men sånn er det når kroppen trenger søvn og når C enda ikke er kvitt forkjølelsen han har hengt med i ukesvis nå. Host, host, host og enda litt mer host. Jeg holdt på å true med brudd og sofaen når han holdt hostekonsert i fire-draget, men det hjelper jo ikke på noen verdens ting – Selv om det er dødsirriterende, for oss begge.

Vi spiste en sein frokost, før vi krangla litt om hva denne dagen skulle bringe og endte opp i byen, for litt titting og kakao. OG! Stefaren til C har laget livests burrito(s) til middag i dag, så C og jeg har hamstret cheese dip og nachos med cheese. Takk meg etter du har smakt det, for det er altså SÅ godt! Vi kjøpte også litt annet småtteri, som ansiktskrem og q-tips. Kjedelig, men nødvendig.

Etter litt farting med gjengen, dro vi på et lite julebesøk til farmoren hans og nå er planen å være her hjemme resten av kvelden. Vi skal spise digg middag, henge med familien til C, brødrene hans og han skal sikkert ta igjen all herjinga de har gått glipp av i høst og vi skal bare henge. Kanskje se en julefilm? Ikke veit jeg, men det spiller ingen rolle, for nå begynner jeg sakte men sikkert å falle til ro.

Jeg håper du har en fin søndag. Ta vare på deg selv❤️

Klem fra meg!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *