Sykt Ærlig Med Mort1rulle

Categories Podkast 🎧

Det er vel ingen hemmelighet at vi mennesker ofte er veldig nysgjerrige, samtidig som vi aller helst ikke vil stille noen ubehagelige spørsmål, gjøre noen lei seg eller å si noe feil.

Jeg er tilhenger av å prate om ting. Om alt! For hvordan skal vi få vite om ikke vi spør? Hvordan skal vi bli klokere, få mer forståelse og bli mer åpne, om vi skammer oss, ikke tør å prate eller om vi er redde? For jeg tror ofte at vi blir litt redde for å stille spørsmål, og jeg er litt usikker på om vi gjør det fordi vi er mest redde for at det skal bli ubehagelig for personen vi spør, eller for oss selv.

Kanskje det ligger noe i det at vi ønsker å være høflige. Jeg vet ikke, men i dag så skal jeg ta opp telefonen og snakke med en fyr jeg veit svarer på… Ja, han svarer vel egentlig på alt. Og jeg lurer på mye.

Morten Marius Skau er for mange kanskje best kjent som Mort1rulle. Morten har titusenvis av følgere på TikTok der han han deler humorvideoer og stort sett kødder rundt. Morten ble lam fra brystet og ned i en trampolineulykke i 2006 og har siden da sittet i rullestol. Og jeg lurer rett og slett på hvordan det er. Eller, ikke hvordan det er å sitte i rullestol. Men for eksempel hvordan han går på do eller hvordan han har sex. Så ja, jeg ringer rett og slett til Morten jeg.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *