En forandring på utseende

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Den store utseende forandringen kunne ha vært at jeg har brukt typ verdens beste blåsjampo (HER) og at håret mitt har gått fra varmt til kaldt etter en dusj, men det ekke det. Det er bloggisen som har fått seg en aldri så liten makeover. Og før jeg drar i gang med det… Den sjampoen er seriøst rå. Jeg har sittet fire timer hos frisøren for samme resultat før, men hey – La oss heller snakke om at det var på tide med en makeover her inne!

Det er jo en del av dere som er så kule at dere klikker innom her hver eneste dag for å oppdatere dere, for å le, gråte og tenke sammen med meg, og da tenkte jeg at det kunne være fint med en liten forandring.

Jeg er så full av inspirasjon denne høsten, og det er så mye jeg vil, så mye jeg har på hjertet og det er så mye jeg vil få til. På mange måter så er jo høsten er ny start, og jeg tror faktisk at jeg er en av de som er mer motivert om høsten, enn i en dritkaldt og grå januarmåned, hehe! Er det flere? Jeg føler liksom at jeg lengter etter rutiner, hverdag, energi og… Å sette i gang, når sommeren er over, og det føles bra. Ja, selv om jeg hadde alt annet enn overskudd og energi for et par uker siden, hooooly. Heldigvis så fant jeg den igjen innimellom tur i skogen, god mat, nok søvn og kjæresteheng.

I dag er det duket for fotoshoot i forbindelse med nyheten min som jeg kan dele aldri så snart. Klyp meg i armen sier bare jeg. OM du vil være først ute med å få vite nyheten og få tilgang til den først, så er det fortsatt mulig å registere mailadressen sin HER.

Men, nok om det. Jeg ville egentlig bare titte innom, dele den nye headeren min med dere og si HEEEI – Og takk. Takk for at du er du og for at du følger meg💛 Nå skal jeg klappe igjen macen, ta fatt på dagens jobb og fortsette å smile fra øre til øre. Jeg ønsker deg en finfinfin lørdag!

Stor klem fra en glad, overveldet og ganske stressa frøken, hehe.

6 kommentarer

6 thoughts on “En forandring på utseende

  1. Godt å høre at livet er bra, og at du er i gang med spennende nytt 🙂 Jeg skal nok innom her å se hva dette er 🙂 Ha en fin lørdag <3

  2. Hei Martine 😊 følger deg og synes du er ei flott jente med gode verdier og holdninger😊 jeg selv er mamma til ei på 16 år og ei på 26 år, i tillegg mormor til ei på 2.5 år🌸, men digger deg uansett😊. Har du forslag til en god parfymeduft til ei på 26 år? Hilsen Nina(53 år)

    1. Hei Nina! Så hyggelig, det var veldig fint å høre <3 Parfyme er faktisk ikke min sterkeste side, så jeg er redd jeg ikke har noen gode tips å komme med!! Klem fra meg, og takk for at du følger meg.

  3. Hey! Den sjampoen står at egentlig er for brunetter. Er det virkelig den du bruker? Jeg er også blond så er veldig spent på å prøve den. Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *