Svar på spørsmålene deres:

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

God søndag og god lillenyttårsaften! Selv om man kanskje ikke sier det, haha. Juleferien går mot slutten og personlig så kjenner jeg at det skal bli fint å komme inn i litt rutiner igjen. Jeg kjenner også at jeg syntes at det har vært fabelaktig å ha lagt meg flere dager i strekk uten å ha på alarm. Jeg tror jeg har sovet 10-12 timer i snitt hver natt den siste uken, og det tror jeg aldri har skjedd før. Jepp, jeg er forberedt på at det blir hardt å komme tilbake til hverdagen. 

Men! Det er søndag, og selvom mange av oss har glemt både hva klokken er og hvilken dag det er, så betyr søndag ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Jeg har det bra! Jeg har jobbet mye med litt av hvert i julen og det kommer et innlegg om det senere idag. Men, jeg har det fint, jeg er tryggere og gladere på lenge, og ikke minst motivert!

Hvor kjøper du klærne dine?

Godt spørsmål! Jeg har ingen fast butikk(er) som jeg kjøper klærne mine i. Jeg liker å mikse, kjøper det jeg liker og jeg liker å finne ting som kanskje ikke alle andre har. Jeg poster for så vidt lite antrekksbilder, men jeg har jo (utrolig nok) på meg klær når jeg legger ut bilder, og jeg kan bli flinkere til å tagge/skrive hvor klærne er fra! <3

Hvor mye har du tjent i 2018?

 1. Jeg har ikke 100 % oversikt ettersom alt går til firmaet og jeg ikke styrer økonomien der.

2. Det er min business, og jeg syntes helt ærlig at det er ganske spess å rope ut hvor mye man tjener. Selv om jeg hadde fått mye klikk. 

Du svarte aldri i gårsdagens innlegg på om det er slutt mellom deg og Mr. X. Er det det?

Vi er enige om å være venner og ta det derfra sånn ting er nå, og det er veldig fint for min del <3

Fikk du julegave av noen av de som følger deg?

Ja, faktisk! Det er så sjukt mange kule, bra og inspirerende folk som følger meg og jeg er så takknemlig <3

Hva skjedde egentlig med neseoperasjoner du snakket om for et års siden eller når det var?

Den ja, haha. Faktisk skulle jeg egentlig ta den 4.januar 2019, men jeg har valgt å utsette den (for tredje gang). Første gang var jeg inne og klar til å operere på Ahus, men hadde for mye bakterier i kroppen – Så operasjonen ble utsatt. Jeg skal prate med legen og ta en vurdering i starten av januar, for i utgangspunktet har jeg fått beskjed om at jeg ikke kan spille fotball når jeg har hatt den operasjonen jeg skal ha. Jeg vil mye heller spille fotball i noen år til og ha det gøy med det, og ta en eventuell operasjon senere.  Og til du som lurer på om det har klikka for meg siden det er snakk om en neseoperasjon, så kommer det av at jeg har knekt nesen fem ganger og det er diverse ting som må/burde rettes opp i! Haha.

Hvor mange bøker har du solgt hittil?

Jeg har ikke peiling!

Hvilket årskull er du egentlig?

Jeg er født i 1998, og jeg opplever nesten hver dag at folk ikke vet hvor gammel jeg egentlig er!

Kommer du til å delta på Vixen i år?

Det er planen ja 🙂

Godkjenner du alle kommentarer du får på bloggen?

Etter overgangen fra blogsoft til wordpress har jeg utelukkende fått hyggelige, konstruktive og bra kommentarer. Det er et par meningsinnlegg der jeg har stengt kommentarfeltet, men det har vært at diskusjonen har blitt usaklig og gått på andre personer enn meg – Noe jeg ikke har vært interessert i. Men utover det blir alt godkjent. Ja, det er vel bare en kommentar jeg droppe å godkjenne og i den sto det “du suger”. Hehe, du skulle bare visst. Neida.

Styrer du ditt eget kommentarfelt igjen nå?

Den siste måneden har jeg gjort det og det har vært veldig oppløftende!

Møtte du Mr. X på Tinder?

Nei, det gjorde jeg ikke.

Skal du fortsette å spille fotball i 2019?

Ja, det skal jeg så absolutt! Jeg er SÅ takknemlig for at jeg har mulighet til det igjen og at kroppen tillater det.

Trives du med å bo alene?

Jeg elsker leiligheten min, beliggenheten og det er det første stedet jeg har bodd der jeg føler meg helt trygg, komfortabel og der jeg trives alene! Jeg er veldig glad i selskap og jeg hater å føle meg alene, men det er ikke noe problem å bo der alene.

Håper du på å gjøre enda mer TV i 2019?

Yes I do 😉😉😉

Har du hatt en fin jul?

Jeg har absolutt hatt en fin jul. Jeg fant aldri helt julestemningen i år, men jeg har kost meg med det som har vært, med familien og ikke minst med fri, hehehe. Jeg gleder meg på en rar måte allerede litt til neste jul, haha.

Hva syntes du om at noen bloggere velger å boikotte Vixen?

Det tenker jeg at de får svare på og at jeg ikke skal henge meg opp i! Jeg syntes hvert fall at det var skikkelig mange bra og verdige semifinalister i år <3

Nå skal jeg sende et par mailer og så komme meg i dusjen. August, en kompis står nemlig på kjøkkenet og lager lunsj, og jeg har skjønt at det ikke kommer på tale at jeg ikke er klar når lunsjen er klar. Haha! Jeg håper dere får en fin dag <3 Vi snakkes senere i dag med noe jeg er litt spent på å dele. Take care!

// Marty

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *