Svar på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hvordan har du det nå?

Jeg har det mye bedre enn hva jeg hadde for en uke siden. Den siste uka har jeg krangla mye med meg sjæl, men nå har jeg landet litt igjen og fått litt mer kontroll på både meg selv og livet (haha), så nå har jeg det mye bedre. Takk for at du spør!

Hva skjer med podkasten når du flytter?

Podkasten fortsetter som alltid! Jeg flytter ikke med på bekostning av min egen mine egne drømmer og mål❤️

Hva tenker du om å vente med sex til ekteskap?

Det tenker jeg er helt opp til hver enkelt jeg! You do you.

Hvorfor sover ikke du og C sammen?

Fordi da blir det ekstra spennende når vi først gjør det. NEIDA. Vi sover alltid sammen, men den siste uka har det vært så mye frem og tilbake med flytting, så ja. En natt sov jeg på sofaen og han i senga, men det var ikke så mye mer hokkuspokkus enn at alt var litt kaos, hehe!

Hvor mye fakturerer du for hver måned?

Det er forskjellige fra måned til måned, men jeg har alltid mål og prøver å holde det så stabilt som det går an. Svarer liiitt mer nedi her!

Hvor mye syntes du man skal gi til en venn som har bursdag?

Akkurat så mye som man kan, vil og har muligheten til! For meg er det aller, aller viktigste at man er sammen og gjør noe hyggelig, ikke om jeg får enda en genser i samlingen. Bak en kake, syng en sang, kjøp en bil eller skriv et hyggelig kort. Haha, du skjønner! Jeg kan hvert fall skrive under på at å gjøre noe hyggelig sammen slår prislappen 10 av 10 ganger.

Ville du vært med på Paradise Hotel eller Ex On The Beach?

HAHA! Altså… Jeg har ALLTID sagt PH, men etter denne sesongen av begge deler, så tror jeg jaggu at jeg heller mot Ex On The Beach. HAHA!

Tror du noen i årets sesong av Ex On The Beach har blitt betalt?

Ja, hundre prosent!

Hva er det verste du har opplevd?

Oi! Det syntes jeg faktisk er ganske vanskelig å svare på og jeg kommer nok ikke til å rangere det, for det tror jeg ikke at jeg klarer.

Føler du noen gang at du gir slipp på ditt liv til fordel for at C skal nå sine mål?

Sånn jeg ser det så vi et team, og vi gjør begge vårt ytterste for at vi selv og hverandre skal få til det vi vil. Jeg ofrer ikke min karriere på hans vegne, og det gjør heller ikke han – Men vi får det til å funke sammen, og det er jeg veldig glad for!

Tips til den perfekte sorte buksa (ikke jeans) som er kul og digg?

OH YEEES! HER finner du den.

Hvorfor juger du om at bilen du la ut bilde av på Instagram er din? 

Haha, hæ? Jeg er enig i at det føles litt ut som at jeg låner bilen til papsen hver gang jeg setter meg inn i den, men den er min – Og det er jeg drit stolt av 😂 Skjønner at det kan være svært irriterende. Not.

Kommer dere til å leie ut leiligheten deres eller skal den bare stå når dere ikke er der?

Vi har litt planer på det der, og vi kommer nok til å leie den ut på et eller annet vis!

Hva irriterer deg mest med andre influensere?

Haha! Influensere er ikke et eget folkeslag (selv om noen mener det), og det er ikke sånn at selv om en gjør noe teit, så er alle teite. Jeg kjenner en lærer som en gang dreit seg skikkelig ut, men alle lærere er ikke teite for det, hehe. Men: Jeg syntes det er drit teit at noen gang på gang bevisst skjuler reklame. Du gjemmer ikke merkinga bak navnet ditt i mini bokstaver og i nærmest usynlig skrift veit du. Når det er sagt så er de fleste av oss både veldig nøye på det og flinke! ❤️

Hvorfor er du så hemmelighetsfull på hva du tjener? 

Altså, sist det ble lagt på bordet så sto det jo i avisen, så det er jo ikke akkurat så sjukt hemmelig. Jeg vet ikke hva jeg kommer til å tjene i år, selv om jeg har mitt mål. Fjorårets blir jo slått opp det også når den tid kommer, men jeg gidder ikke å skravle om lønn og sånt jeg. Vi kan heller snakke om hvor SJUKT dust det er at Brun og Blid er åpent, men at 50.000 kreft-screeninger er utsatt 🙂

Kan du tipse om en fin skinnbukse?

Ehm, jaaa!!!! Den fineste skinnbuksa jeg eier og har finner du HER. Fin pris, nydelig å ha på og DRIIIIT FIN!!!

Jeg håper søndagen din blir finfinfinfin❤️

3 kommentarer

3 thoughts on “Svar på spørsmålene deres!

  1. De på Ex får alltid en viss sum, leste vel noe om det etter den første sesongen. De får en slags bonus ettersom hvor lenge de er der og sånt. Men, jeg vil tro Pierre og Daniel for eksempel får mer lønn enn de andre 🙂 Sjukt bra sesong er det uansett! 😀🎉

  2. Hei! Apropos skjult reklame. Når du f.eks. legger ut et spørsmål som «hva synes dere om denne buksa her?» uten bilde av buksa men med en link vi må gå inn på, er det en annonselink? Som vil si at du får mer betalt jo mer klikk linken får?

    1. Hei! ALT som er merket med annonse/annonselink er affiliatelenker. Det betyr at om du feks shopper den buksa, så får jeg en slant av det. Nå har det faktisk kommet tidligere regler på det også, så nå skal man egentlig merke hvilket brand produktet kommer fra og merkingen skal være tyyyydelig! Jeg har derfor selvfølgelig begynt med det <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *