Svar på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

God morgen fra Klagenfurt, stedet jeg neppe hadde reist til om ikke det var for mannen i mitt liv💛 Og god morsdag til alle mammaer i alle farger og fasonger der ute!

Lista med steder jeg aldri hadde dratt eller mennesker jeg aldri hadde truffet om ikke det hadde vært for han begynner sannelig å bli ganske så lang, og det er jeg skikkelig takknemlig for!

Vi reiser ikke hjemover før i kveld, så i dag står det litt trening, trasking i gatene, sol i fleisen og digg lunsj på planen. Men før jeg hopper i treningsklærne, så tenkte jeg å svare på ukens spørsmål og svar!

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig fint, men jeg føler meg konstant litt rar. Jeg legger skylda på februar, at det har vært mye en liten stund nå og at jeg er litt for flink til å tenke – Litt for mye, haha! Jeg håper at du har det bra.

Hva har du i lønn?

I år har jeg ikke tatt ut noe i lønn! Hva jeg fakturerer hver måned kommer litt an lå. Akkurat nå så prøver jeg å være like gjerrig som Onkel Skrue, så nå er det shoppestopp og sparing som gjelder.

Hvor skal C spille neste år?

Jeg har ikke litt peiling en gang jeg!

Hvor høy er du?

Jeg er 1.80 høy og jeg er veldig glad for at jeg har lært meg å DIGGE det!

Hva er dine tanker om Isabel Raad etter hva som har kommet frem den siste uka?

Det står STOR respekt av å strekke hånda i været og si at man har driti seg ut, at man har lært og at man skal gjøre ting annerledes fremover. Jeg tror det er ekstremt viktig og at hun i det hele tatt turte å stille viser en enorm styrke. Samtidig så håper jeg, og dette er på et generelt grunnlag og ikke personlig rettet mot Isabel (for hun har tatt avstand fra det), at man faktisk viser det gjennom handling og ikke bare gjennom ord. Show don’t tell!

Hva syntes du om Love Island?

Jeg prøvde meg på de to første episodene også datt jeg ut, så jeg har egentlig ingen formening om det! Går jeg glipp av noe?

Hva kostet leiligheten deres?

Det kan du lese om HER.

Hva er grunnen til at broren din syntes så sjeldent på sosiale medier?

Dette har jeg svart på før og grunnen er så enkel som at han ikke har verdens største ønske om å ta masse del i mine kanaler, og da slipper han det. Det faller seg heller ikke naturlig for meg å eksponere han!

Hvordan tør du å vise deg så ufiltrert og ekte?

Livet er ufiltrert og ekte, og livet mitt har hvert fall veldig sjeldent et digg filter på seg. Jeg prøver å ikke være så fin på det og bare være meg sjæl. DET er ikke alltid så lett, men jeg gidder ikke å late som at jeg verken har eller er noe annet enn hva jeg faktisk er!

Hvorfor lyver du å sier at du ikke festrøyker?

La meg heller spørre: Hvorfor lyver du og sier at jeg festrøyker? 🤷🏻‍♀️ Fun fact: Jeg har aldri røyket i hele mitt liv.

Hvorfor er du ikke tynnere du som trener så mye?

Hva er din favorittsang?

Listen med Beyoncé! Den er SÅ fin og jeg blir aldri lei.

Hva syntes du er viktigst for å få et kjæresteforhold til å fungere?

Gjensidig respekt, at man ser hverandre, prøver å forstå hverandre, tar og gir, og gir hverandre masse kjærlighet. Og at man har det gøy sammen. Det tror jeg er viktig! Og at man prater sammen❤️

Er du gravid?

Nei, det er jeg ikke. MEN! Jeg håper jeg blir det en vakker dag. Jeg trooor nok ikke jeg hadde slengt det ut litt tilfeldig i ukens spørsmål og svar heller, hehe!

Når kan du dele det hemmelige prosjektet du jobber med?

Jeg er ikke sikker enda, men jeg gleder meg STORT til å dele det! Wiii.

Dett var dett for denne gang. Jeg håper at du får en fin søndag, så snakkes vi snart igjen!

Stor klem.

4 kommentarer

4 thoughts on “Svar på spørsmålene deres!

  1. Kjære Marty, kunne du noensinne tenkt deg å filmet en vlog til Youtube? Syns det er utrolig gøy å bli tatt med på sånne turer som du er på nå, og syns du er så utrolig god til å snakke i podden din!

    God tur videre<3

  2. Hei. Synes du virker tversigjennom ærlig å ekte 🙂 Du prøver ikke å være noen du ikke er, og det synes jeg er flott😊Ja til ekte mennesker uten filter og nei til å gjemme seg bort med filter. Alt er ikke bare roser og gode dager, innimellom så er det også torner og vonde dager. Stå på vær deg selv ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *