Av og til må man legge seg paddeflat…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Litt på halv tolv, litt trøtt og litt seig i skrotten, men sånn er’e av og til 👋🏻

Jeg ramla inn døra nærmere ett i natt, flysyk og trøtt som søren. Jeg så stjerner når flyet landet på Gardermoen, var svett som etter en treningsøkt i håret og så kvalm at halve kunne vært nok. Turbulens og jeg er ikke en spesielt god kombo, for å si det sånn.

Jeg stupte i seng etter en sittende dusj og da alarmen ringte i dag morges skjønte jeg verken hvor jeg var eller hvem jeg var. Okei, litt overdrevent, men du skjønner. Haha!

Etter litt trim på stuegulvet, litt vann i fleisen og en smoothie så kom jeg til hektene etter hvert. Takk og lov! Dagen i dag har gått til ærender, jeg har gjestet en podkast (deler så klart når den kommer), gjort unna litt to do’s og nå sitter jeg godt plantet i sofaen hjemme. C står på kjøkkenet og lager hjemmelaget pizza og ettersom både fredags, lørdags og søndagskvelden utgikk, så tar vi det igjen i kveld med pizza og alle seriene vi henger etter på. Hamilton og Heksejakt er øverst på lista!

Men hallo! Jeg må si noe, eller, legge meg paddeflat.

… I går fikk jeg meg en skikkelig lærepenge, en viktig påminnelse og en liten dask i fleisen. Mads Hansen la ut et innlegg om Stina Bakken der han (som vanlig) gjorde narr av henne, og han fremstilte det som at hun hadde delt sin aller største hemmelighet – Nemlig at hun er oppvokst på bondegård.

Jeg lo litt i skjegget og slang inn en kommentar om at jeg også var oppvokst på gård, uten å tenke noe mer på det. Vel, før jeg snakket med Stina senere på kvelden, leste innlegget og skammet meg som søren. Innlegget handlet jo om mobbing og at Stina hadde hatt det skikkelig kjipt da hun var yngre! Jeg trodde det var humor og slettet kommentaren min rett etter at jeg hadde lest innlegget.

Det er så lett å hive seg på noe man ikke aner hva er, noe som ser morsomt ut og glemme personen i andre enden, uten å vite hva verken sammenhengen og budskapet er. Det virker det som at det er flere som gjør, for å si det sånn. Og at noen deler noe kjipt de har opplevd ekke humor. Vi kan godt le litt av hverandre, tulle med hverandre og lag humor av at folk sier teite ting, men akkurat det syntes jeg faktisk var grisekjipt.

Så, jeg fikk meg en påminnelse og det trenger vi alle en gang i blant. Så la oss huske på det da, neste gang vi hiver oss på, ikke setter oss inn i saken og gjør narr av noe vi egentlig ikke veit hva er. SORRY!

Nå skal jeg klappe igjen macen, spise pizza og gi mannen i mitt liv en klem. Digg å ha han hjemme igjen 💘

Be kind always – Note til meg sjæl og dere andre som trenger det. Vi snakkes senere!

2 kommentarer

2 thoughts on “Av og til må man legge seg paddeflat…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *