Svar på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

God morgen! Jeg håper at du har det fint og at helgen har vært bra hittil 💛

Brått så hadde det plutselig gått en liten stund siden sist jeg svarte på ukens spørsmål og svar, og det føles faktisk overraskende digg å ligge her og svare på spørsmål igjen, hilsen hun som stort sett sverger til rutiner. Nå har det jo tross alt vært en rutine å svare på spørsmål og svar stort sett hver søndag morgen i snart et år!

Hvordan har du det?

Jeg har det bra! Nå er liksom batteriene ladet, jeg begynner å bli rastløs og jeg kjenner at jeg begynner å bli veldig klar til å ta fatt i livet igjen. Det begynte jo som smått denne uken her, men det er først i morgen det virkelig braker løst. Det er skikkelig digg å føle på at jeg er klar igjen, for det betyr jo at hverdagen ikke er så verst og at jeg fyller livet mitt med noe jeg faktisk liker, og den følelsen tar jeg ikke forgitt.

Hva fikk du i julegave av C?

Han tok meg meg ut på middag før jul, også var jeg så heldig å få et gavekort i favorittbutikken min – Og det falt SÅÅÅÅ i smak!

Tjener faktisk bloggere 100 000 kroner i måneden? 

Nei, det er ikke sånn at man automatisk tjener 100 000,- i måneden fordi man oppretter seg en blogg og blir en såkalt blogger – Eller influenser. De færreste gjør selvfølgelig ikke det, men det er flere som gjør det og som også tjener enda mer. Det er sikkert greit å huske på at en del som av en eller annen grunn snakker høyt om lønna si ikke forteller hva de faktisk tjener/tar ut i lønn, men hva firma deres fakturerer. Det er en stor forskjell🤗

Hva ga du til C i julegave?

Han fikk en lommebok, en lue, et bilde av oss (hehe, like mye til meg) og et brett med Nocco! Han ble så glad, og det var så stas!

Hvorfor tekster du alltid videoene dine på Instagram?

Fordi jeg syntes det er kjipt å for eksempel utestenge de som er hørselshemmede. Ja, og fordi det ikke er alle som ser med lyd.

Hva er ditt største nyttårsforsett i år?

Det er å ta enda bedre vare på meg selv. Jeg vil gjøre ting som er bra for meg! Om det er å komme meg på treningssenteret hver eneste dag, å sove 8 timer hver natt, å spise nok mat, lese en bok eller dra på kino en gang i måneden kommer helt an på, men jeg vil bli flinkere til å ta vare på meg selv. Å ta uke for uke, ikke gape for stort og tilpasse meg best mulig ut i fra hvilken situasjon jeg er i – Og ut ifra det ta best vare på meg selv.

Hva er din favorittrett?

Aaaahhhh… Går det an å velge? Det kommer helt an på dagen! Jeg elsker kyllingfilet eller stek, med steke poteter/pommesfriter, stekte grønnsaker og fløtesaus, pizza, taco og burger. Og pasta. HAHA!

Kildesorterer du?

Så klart! Men det er faktisk skikkelig dårlig plass til det i leiligheten vi bor i nå, så det er vanskelig – Men vi gjør så klart vårt beste. Jeg gleder meg til vi får leiligheten vår for da skal jeg ha alle de forskjellige søppelbøttene man trenger, de forskjellige posene og ha livets system. Det er liksom kjipt å sortere søpla etter at man har hatt besøk sånn som nå😂

Hva er det dyreste du eier?

Det er muligens et kjipt svar, men det er leiligheten vi holder på å bygge. Bilen min er på 2.plass. Men det er langt i fra det mest dyrebare jeg har!

Hva er din go to-økt på trening?

Om det i seg selv er en kamp å komme meg over dørstokkmila så pleier jeg å ta på meg joggeskoa, sette i øreproppene og komme meg ut på en gåtur. Så fort jeg har kommet meg ut så er det stort sett ganske så ålreit, og om det blir en halvtime, time eller to, så er det mye bedre enn om jeg ikke hadde kommet meg ut i det hele tatt! Om jeg er tom for inspirasjon eller ikke veit helt hva jeg verken vil eller har lyst til, så havner jeg stort sett på mølla. Enten så kjører jeg intervaller, går til svetta spruter eller løper så langt som føles rett den dagen!

Takker du ja til alle samarbeid du får?

Nei, langt ifra! Jeg takker mer nei enn ja, og jeg samarbeider alltid med produkter/bedrifter som jeg har kjennskap til, som jeg bruker og som jeg med hånden på hjertet liker/bruker. Om ikke jeg liker det – Hvordan i alle dager skal jeg få dere til å like det da?! Jeg syntes det er SÅ kult at så mange bra, dyktige og kule bedrifter har hatt lyst til å samarbeide med meg i 2019 – Og i året som kommer.

Nå skal jeg skrolle meg gjennom Instagram før jeg skal ta fatt på dagen. Jeg veit ikke helt hva planen er i dag, men jeg vet at livet drar i gang for fullt fra og med i morgen – Så dagen skal brukes godt!

Vi snakkes senere, du er bra.

4 kommentarer

4 thoughts on “Svar på spørsmålene deres!

  1. Dette er en av grunnene mine til at jeg følger deg, nettopp fordi du gidder å ta bryet til å tekste videoene dine! Er selv døv, men operert så hører jo. Desverre så jeg sliter å høre spesielt når det kommer lyd ut av høytaler – som vil si video, musikk, telefonsamtaler, jahh… Hører dårlig generelt da menmen, du skjønner hehe (sikkert ikke, men vi later som det!)

    Så jeg vil si tusen takk for at du tar bryet til å tekste, tusen tusen takk Martine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *