Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

HEI DERE💛

✗ I dag har jeg en skikkelig podkastdag, og jeg gleder meg sånn til dette podkaståret! Det blir så mange spennende, kule, viktige og bra temaer – For ikke å snakke om gjester. Jeg gleder meg SÅ til å dele alt med dere! I går fikk jeg ja fra en gjest jeg trodde jeg bare kunne drømme om, og det betyr så enormt.

✗ Husker dere at jeg krangla litt med huden min i høst? Jeg testet for første gang i hele mitt liv hudvitaminer etter min lille krise, og til å være den skeptikeren jeg er når det kommer til sånne ting, så er jeg faktisk veldig positivt overrasket! Jeg skal gi det et par uker til, og funker det like bra da, så skal jeg dele hvem, hvordan og hva!

✗ Jeg kjøpte meg ny mobil rett før jul og jeg er fortsatt i sjokk over hvor mye en iPhone koster. Ikke for å prate som bestefar, men jeg husker liksom at man kunne kjøpte en mobil til 399,-.

✗ Jeg er veldig glad i jula og jeg vet at det er tradisjon for mange å ikke pakke ned jula helt enda, men jeg skjønner ikke at man ikke er mett av jula enda. Det er jo ikke sjarmerende, koselig og fint med juletre oppe nå vel?

✗ Har du sett “You” på Netflix? Om ikke så kan du bare glede deg. Vi har sett ferdig sesong to nå, og jeg vil bare ha mer. Det verste er at jeg tar meg selv i å heie på hovedpersonen og at jeg skvetter rundt i leiligheten hver gang vi har sett ferdig en episode. Ikke det at det er skummeltskummelt, men ja… Du må bare se den!

✗ Når ble det egentlig mer innafor å legge ut bilde av rumpa si i kroppspositivismens navn enn når noen gjør det fordi «se, så sykt hot jeg er»? Og! Har du tenkt på hvor rart det er at jenter som legger ut bilde av rumpa si for å heie frem sin egen og andre sine kropper får kommentarer fra 99% av jenter, mens de som legger ut bilder av rumpa si for å være sexy stort sett har kommentarer fra menn? 🤪

✗ Folk som mener at de har mer rett enn andre til å være på treningssenteret kan du få gratis av meg. Hvem tror du at du er a? Er det ikke bare KNALLBRA at folk får rumpa si inn på gymmet for å trene? Jeg tror faktisk at de aller fleste forsøker å gjøre sitt beste, så hold kjeft og tenk på deg sjæl.

✗ Er det bare jeg som har mennesker i livet mitt som jeg egentlig ikke helt hva skjedde med? Venner som jeg egentlig lurer på om jeg har gjort noe galt mot fordi de på en måte ikke er synlig i livet mitt lenger, og når jeg tar kontakt så føler jeg meg som verdens dummeste? Hmm… En ting er hvert fall sikkert: Det kan godt hende at jeg har rett i at de har sluttet å like meg eller at de syntes jeg er teit, men jeg har ikke gjort noen verdens ting og jeg er jo bare meg sjæl. Ja, og da kan det kanskje bare være det samme? Et litt forsinket nyttårsforsett kan kanskje være å legge sånne ting, tanker og følelser på hylla?

✗ Jeg har fått besøk av en ny visdomstann. Jeg har spilt på lag med de som foreløpig har kommet, men nå sitter jeg bare og venter på at den som murrer nedi tannkjøttet skal angripe og at jeg må gå til kamp mot den. Jeg krysser tærne, fingrene og tunga for at den ikke har tenkt til å plage meg mer enn den må…

✗ Nå skal jeg komme meg opp i hallen for å se kampen til C, selv om det var ganske digg å sitte i sofaen akkurat nå. De spiller mot Stavanger Oilers idag, så det er bare å sæla på og gi gass👊

Vi snakkes, klem fra meg!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *