Svar på spørsmålene deres:

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei og god søndag👋🏼

I skrivende stund ligger jeg hjemme hos mamma og pappa. Jeg har vært her i natt og i dag er det duket for ikke bare en, heller ikke to, men TRE fotballkamper. Jeg gjentar TRE fotballkamper. To futsalkamper og en seriekamp. Jeg må innrømme at jeg er ganske spent på hvor jeg skal hente kruttet fra, men det går nok fint, og det er jo heldigvis mest moro.

Men, før jeg skal svette og forhåpentligvis ikke få krampe, så tenkte jeg å svare på ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Jeg har det skikkelig fint nå jeg. Jeg er forelska, det går fint på jobben, jeg er omgitt av livets mennesker, jeg er frisk og jeg er tilfreds. Jeg må bare minne meg selv på å nyte det, legge alt som ikke er like kult til side og forstå at jeg har lov til å bare ha det bra også.

Hva har skjedd mellom deg og Grunde?

Det har ikke skjedd noen verdens ting. Vi har sklidd litt fra hverandre og henger ikke like mye sammen som før, men vi vet begge hvor vi har hverandre og jeg (vi) har null drama å by på❤️

Hva er det dyreste du eier?

Jeg har blitt så voksen (og kanskje kjip) at det dyreste jeg eier er leiligheten miiiiin, eller vår, haha!

Hvor ofte har du sex? 

Så ofte jeg gidder og vil!

Faker du de stygge meldingene du får for å få oppmerksomhet?

I wish. Jeg både ser og hører at folk mener det, men jeg vet ikke om det er fordi folk ikke tror at det kan være sant eller hva greia er:

Sånn som denne kontoen er enten en sidekonto (anonym) eller falsk. Jeg snakket med en som anbefalte meg å anmelde sånne meldinger her om dagen, men problemet er at det er altfor enkelt å være en dritt på internett.

Når det ikke står hvem det er, så er det nærmest umulig å finne ut av det heller. Politiet kunne kanskje gjort det, men de verken kan eller gidder å bruke ressurser på det. Jeg tror faktisk ikke de har mulighet til å spore IP-adressen uten tillatelse fra Facebook en gang, og derfor er vi nødt til å heie frem en endring. Ikke nødvendigvis på grunn av møkkakommentarer som den over, men på grunn av de kommentarene som er MYE verre og som får gå. Jeg har opplevd å fått meldinger om at jeg både skal voldtas og dø, og disse meldingene har fått gå – På lik linje som den kjipe meldingen over her. Jeg skjønner at folk kanskje syntes det er kjipt eller hva det nå er, men jeg kan faktisk kjenne at jeg blir irritert når folk sier at det er fake – For meg og ekstremt mange andre (i en mye verre grad) er dette er STOR del av hverdagen, og det må vi slutte å undergrave og tro at ikke er sant.

Betaler du folk for å være med i podkasten din?

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg er så heldig at det er så mange fine, inspirerende, viktige og bra folk som har lyst til å stille opp frivillig🖤

Hva er det kjipeste og beste med jobben til C?

Hmm… Det er veldig uforutsigbart, det er mange oppturer, men også mange nedturer, det er tidvis veldig krevende og det tar en ekstremt stor plass i livene våre. Rett før helgen fikk han beskjed om at de fikk fri i helgen, og fra august til juni har han omtrent ALDRI fri. Da tillater jeg meg og bli en smule irribirri, fordi det aldri går an å planlegge noe som helst og fordi jeg ofte føler at jeg også setter mitt liv på vent. Men, heldigvis så er det desidert mest bra. Det beste er alle opplevelsene, alle de rå menneskene, alle øyeblikkene og samholdet. Det verdsetter jeg enormt!

Hvor kan man kjøpe boka di?

Kult! Den kan du kjøpe HER for eksempel💛

Klarer du alltid å gi faen og ikke bry deg om hva andre sier og mener?

Nei, overhode ikke! Jeg får det ikke alltid til, jeg driter meg ofte ut og jeg føler meg helt tullete – Ganske så ofte. Men jeg minner meg også ofte om at mye er opp til meg, at jeg skal være stolt av hvem jeg er og at jeg skylder meg sjæl å stå opp for meg selv. Både når tullinger skriver teite ting og når jeg begynner å snakke dritt til meg selv.

Hva syntes du om at ********* har operert seg igjen? 

Jeg har ikke peiling på om det stemmer, så derfor fjernet jeg navnet. Jeg har fått tre, fire spørsmål om akkurat dette og jeg lurer egentlig litt på hvorfor vi må syntes så mye om alle andre hele tiden jeg. Jeg blir helt svett av å skulle følge med på alle andre og ha en mening om alt de gjør hele tiden hvert fall.

Skal du reise noe mer i 2019?

Jeg skal holde noen foredrag rundt omkring, også skal jeg til Helsinki nå snart. Jeg og noen venninner pønsker på en tur til London før jul også, men vi får se hva det blir til✨

Nå skal jeg få i meg en god frokost, sånn at jeg er best mulig rustet for dagens spenstige prosjekt. Forhåpentligvis snakkes vi senere i dag eller i morgen😂

Du er bra!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *