Visste dere at…

Categories Outfit

Reklame | Ellos

Visste dere at jeg har jobbet i klesbutikk fra jeg var 13 år gammel? Nå hørtes det kanskje ut som at jeg gjorde det fortsatt, men jeg ble nødt til å slutte for to år siden. Jeg elsket å jobbe med klær, å finne antrekk og kunne utrykke meg kreativt gjennom klær, men kanskje aller mest hjelpe andre til å gjøre det.

Jeg syntes at høsten er den beste årstiden når det kommer til mote, og jeg kan kjenne at det kribler i fingrene og at jeg savner skikkelig å jobbe i klesbutikk på denne tiden av året. Jeg syntes derfor det er kult at jeg kan bruke plattformene mine til å tipse om hva jeg syntes er kult og om jeg for eksempel kommer over noe jeg er sikkert på at kanskje du også kommer til å digge.

Så, i dag tenke jeg å dele litt fra en av mine favorittbutikker – Nemlig Ellos. De er helt rå på størrelser og jeg digger å samarbeide med firmaer som har plass til alle, og ikke bare halve meg💗

Nr. 1Nr. 2Nr. 3

✗ Nr. 1: Style den med et par boyfriendjeans, en hoodie & et par hvite sneakers, og kanskje en lue?

✗ Nr. 2: Hei til skinnbukser, en skjorte, sneakers eller pumps👋🏼

✗ Nr. 3: Den passer til alt. Den er like kul over joggisen, som til nyttårskjolen!

 

Nr. 1Nr. 2Nr. 3Nr. 4

✗ Jeg digger, digger, digger strikkede gensere. Sammen med både kjole, skjørt og bukser! Mitt go-to-antrekk om høsten er en kul jeans eller bukse, en digg strikket genser, sneakers og kåpe. Jeg prøver jo stadig vekk å bli litt flinkere til og bruke farger, og så denne rosa genseren og jeg skal bli gode venner🤗

Ellos har det du måtte trenge gjennom høsten, og jeg anbefaler deg å ta en titt på nettsiden deres HER. Det bugner over av fine nyheter, til alle og enhver.

Bruk koden 403455 om (når) du finner noe du liker. Da får du 30 % på den dyreste våren på et kjøp. Koden gjelder på hele siden, unntatt salgsvarer og møbler, og den er gyldig til 31.10.

Vi snakkes💗

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *