God søndag gjengen! Jeg håper at ingen av dere har snødd ned og at våren snart kan komme og fylle oss opp med varme og solskinn. Jeg er smådesperat, men skjønner at jeg bare må telle til ti og håndtere den våte og kjipe snøen som har dalt ned fra himmelen i natt. I dag skal jeg trene, gjøre unna litt jobb og på enda en hockeykamp i kveld, sammen med litt venner og familie. Men, før jeg skal svette jobbe og skravle, så er det duket for ukens spørsmål og svar:
🌻

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig fint. Jeg trives veldig, jeg koser meg, jeg er veldig gira og motivert. Jeg har i hele 2019 vært nesten litt overivrig, og jeg er så sulten på livet at jeg nesten blir litt sliten av meg sjæl. Jeg håper at du også har det fint!

Kan du nevne noen bloggere/influensere du ser på som gode forbilder?

Vegard Harm, Funkygine, Morten Hegseth, Camilla Lorentzen, Ida Wulff, Kristin Gjelvsik og Jennie Sofie. For å nevne noen!

Bor du i Oslo?

Nei, jeg bor i Asker og jeg stortrives!

Er det et ensomt yrke å blogge?

Både og. Jeg syntes i utgangspunktet ikke at det er så ensomt, men man er jo sin egen sjef, jobber stort sett hjemmefra og kommer jo ikke akkurat på jobben og treffer kollegaene sine hver dag. Det hender at jeg kunne ønske at jeg også “kom på jobb”, men jeg stortrives uten også!

Sliter du mye med smerter på grunn av endometriose?

Jeg har slitt mye. Nå nærmer det seg tre uker siden jeg satt inn hormonspiral i håp om at det skal gjøre livet litt enklere. De første ukene var for min del helt forferdelige og jeg er enda ikke helt bra. Jeg får fortsatt daglige kramper, men har det som sagt mye bedre. Forhåpentligvis fortsetter jeg å bli bedre og kan få noen år fremover som er gode – Uten mye smerter. Det er viktig for meg å nevne at dette forhåpentligvis er en løsning som fungerer for min kropp, og det er ingen garanti for at det er det riktige for deg <3

Hvordan har det gått med spiralen som du satt inn for en stund siden?

Les svaret over!

Hvorfor er det viktig for deg å formidle at man er bra nok som man er osv?

For meg er det viktig å vise frem livet ufiltrert og ærlig. Det er viktig for meg å snakke om det vi ikke snakker om, det som gjør litt vondt men også det som er litt fint. Jeg har et ønske om at alle skal føle seg bra når de er inne på min kanaler og derfor er det også viktig for meg å formidle at man er bra nok som man er. Og det er vi jo, hehe!

Har du solgt leiligheten din?

Den leiligheten jeg har bodd i det siste året har jeg bare leid, men jeg er ferdig med den nå <3

Drikker du mye lettbrus?

MYE mindre enn det folk nok tror, hehe! Jeg drikker kanskje et til to glass i snitt om dagen eller noe sånt. Men, jeg eeeelsker Pepsi Max, og jeg må innrømme at det er enkelte dager som drar opp snittet litt.

Har du et avslappet forhold til mat?

Ja, det vil jeg absolutt si. Jeg er opptatt av å få i meg nok næringsrik og bra mat, spise ofte nok og spise det som gjør at kroppen min har det best mulig! Det er ikke alltid så lett, men jeg har tro på å prøve, ikke gå i kjelleren om man ikke klarer det en dag eller fire og sørge for at kroppen og hodet har det best mulig.

Hvordan takler du den negative kritikken? Preger det deg?

Det siste halve året har det vært veldig hyggelig i alle kanalene mine, bank i bordet! Det er klart at man blir deppa når noen kritiserer deg, men jeg er veldig opptatt av å forsøke og skille mellom hets og kritikk. Noen er helt på bærtur og skriver akkurat det som faller de inn, og det er klart at det preger meg hvis folk lirer av seg dritt. Samtidig må jeg innrømme at jeg har blitt litt hardhudet etter hvert, og jeg er VELDIG opptatt av at verken jeg eller andre unge kvinner ikke skal slutte å bruke stemmene våre fordi det finnes noen sinna troll der ute💪🏼

Du har så fint hår! Farger du det hos frisør eller hjemme?

SÅÅ hyggelig!! Jeg gjør det alltid hos frisør. Det skal sies at jeg har vært hos ganske mange frisører oppgjennom som sliter med å farge håret mitt (av en eller annen grunn).

Hva vil du anbefale for en som sliter med å få i seg nok mat?

Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med en ekspert, og ikke en blogger. Det finnes masse kloke og dyktige folk i form av for eksempel personlige trenere eller ernæringsfysiologer som kan veilede deg og gi deg råd❤ Søk for eksempel opp @maksprestasjon på Instagram! Han er dyktig.

Datet du noen etter at det ble slutt mellom deg og C?

Nei, det gjorde jeg ikke!

Nå skal jeg kvinne meg opp og komme meg på trening. Jeg håper søndagen deres blir digg!❤ Vi snakkes.

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Svar på spørsmålene deres:

  1. Nå vet jeg ikke hvilken typen hormonspiral du har, jeg har en som heter kylenaa eller noe. Jeg hadde kobberspiral før. Men den fikk jeg bare masse blødninger av og sinsyke smerter. Men etter jeg har bytta så har jeg nesten ikke hatt vondt (de 3 første mnd var litt ille) men nå er jeg helt fin og jeg har ikke ordentlig mens lenger heller. (Noe jeg syns er helt fantastisk 😅) poenget mitt var at det kan ta litt tid før kroppen din vender seg til spiralen. Men er absolutt verdt det 🙏🏼

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *