🌟

Hei rockestjerner! Denne helgen har jeg gledet meg skikkelig til og ikke fordi jeg egentlig skal noe spesielt, men fordi jeg egentlig ikke skal noe som helst. Jeg kan gjøre som jeg vil, sove, spise god mat og trene. Ja, og apropos trening. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å dra på trening når C dro på trening i dag morges, men jeg fant ut at jeg har trent hver dag denne uken, at alt gjør vondt og at det søren ikke er jeg som er toppidrettsutøveren her i huset, selv om jeg både har spist og trent som en denne uka. Jada, nesten hvert fall.

I dag står det lunsjdate på planen når han kommer hjem fra trening. Jeg skal gjøre noen ærender, levere fra meg nøkkelen til leiligheten min som er litt vemodig, kjøpe inn litt småting som jeg trenger til et prosjekt til uka også er skal vi spise middag hos Ida og Marcus i kveld. Og om jeg er fornøyd med å slippe og lage middag i kveld og i tillegg ha hyggelig selskap?

Ja, det kan jeg love deg.

Vær greie mot hverandre, oppfør deg, si unnskyld når du er en dritt og vær ålreit. Det er det jeg har konkludert med etter å ha satt meg inn i alt dramalamaet som herjer i bransjen min om dagen, etter å ha dukket inn i haugevis av kommentarfelt og lest så mye greier at jeg er lei meg for at jeg må vente til mandag med å se en ny episode av Paradise Hotel for å tenke på noe annet og totalt uviktig. Men, heia god, sunn og viktig debatt. Det trengs og jeg heier skikkelig på alle som tar del og som kommer med viktige og bra ting.

Jeg deler forresten ut maaaasse Pepsi Max på Instagram. Søk opp @Martine.halvs og delta! 

Jeg håper at lørdagen deres blir kanon 🌻 Pust med magen og kos deg!

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Lørdag & bloggdrama

  1. er du og d blitt sammen igjen? bor du hos han nå siden du skal levere fra deg husnøkkelen din? en stund siden jeg har lest bloggen din, så henger ikke helt med haha

    1. Hehe! Hyggelig at du har tittet innom igjen <3 Ja, jeg og C har blitt sammen igjen (har vært det en god stund nå) og har flyttet sammen. Her har det skjedd mye si! Jeg er ferdig med leiligheten min i dag og skal levere fra meg nøklene til den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *